«Αυτό που κυριολεκτικά με αηδιάζει»: Απασφάλισε η Έλενα Ακρίτα παραμονή του συνεδρίου του Σύριζα

«Αυτό που κυριολεκτικά με αηδιάζει»: Απασφάλισε η Έλενα Ακρίτα παραμονή του συνεδρίου του Σύριζα

Τι έγραψε στο Facebook

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του συνεδρίου του Σύριζα έχει αρχίσει και όλοι περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις, καθώς η μάχη για την αρχηγία του κόμματος απέκτησε άλλο ενδιαφέρον μετά την ξαφνική είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στο παιχνίδι.

Η Έλενα Ακρίτα παραμονή του συνεδρίου μοιράστηκε κάποιες από τις σκέψεις της με τους ακόλουθούς της στο Facebook. Έγραφε συγκεκριμένα:

Λίγες σκέψεις παραμονή του συνεδρίου…
Δεν με εντυπωσιάζουν οι δολοφονίες χαρακτήρων που επιχειρούνται από τα άλλα κόμματα με αποδέκτες τους υποψήφιους για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Αυτοί τη δουλίτσα τους κάνουν. Και την κάνουν καλά.
Αυτό που κυριολεκτικά με αηδιάζει (και το στάθμισα πριν χρησιμοποιήσω μια τόσο βαριά λέξη) είναι οι ομοφοβικές, σεξιστικές, σκοταδιστικές επιθέσεις που κάνουν ορισμένοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Μισόλογα, σπόντες, ειρωνικά γελάκια, χυδαιολογίες, ψεύδη ασύστολα, fake news: στηρίζουν τον δικό τους υποψήφιο αποδομώντας τους υπόλοιπους με χτυπήματα κάτω απ’ τη ζώνη.
Για να μην πούμε και για τους «συντρόφους» που όσον καιρό ήταν ο Αλέξης πρόεδρος τον αποθέωναν και τώρα που έφυγε, πέσαν να τον σταυρώσουν.
Παραμονές συνεδρίου και διάλογο θα κάνουμε κι επιχειρήματα θα αντιπαραβάλουμε και διαφωνίες θα υπάρξουν κι εντάσεις και τα πάντα. Όλα μες το παιχνίδι είναι.
Το να ξεσκίζουμε όμως τις σάρκες των άλλων υποψηφίων για να προβάλουμε τον δικό μας, είναι ποταπό. Ίνα μη τι χείρον είπω.
Δεν μάς αξίζει αυτό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.