Η βόμβα έσκασε: Νέος αρχηγός στους Σπαρτιάτες…

Πρώτη ηχηρή «τάπα» σε Κασιδιάρη

Άρχισαν τα όργανα…

Αυτό που όλοι περίμεναν ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε στο ακροδεξιό κόμμα των «Σπαρτιατών» συνέβη τελικά με το καλημέρα. Ο πόλεμος για το ποιος θα έχει τον έλεγχο του κόμματος κορυφώνεται με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι βουλευτές που στηρίζουν τον Ηλία Κασιδιάρη επιθυμούν να γίνει άμεσα συνέδριο του κόμματος και να «εξοστρακίσουν» τον Βασίλη Στίγκα.

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών με τη σειρά του επιχειρεί να πείσει τέσσερις από τους βουλευτές του κόμματος, έτσι ώστε να συνεχίσει να διαθέτει δική του ΚΟ (αφού χρειάζονται τουλάχιστον πέντε βουλευτές) και τα σχετικά προνόμια που απορρέουν από κάτι τέτοιο.
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή, ο Ηλίας Κασιδιάρης προωθεί ήδη δύο άτομα από την ΚΟ των Σπαρτιατών για τον ρόλο του αρχηγού.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και πλέον αποκαλύπτεται ποιος είναι ο σκιώδης αρχηγός των Σπαρτιατών ο οποίος κινεί τα νήματα… από μακριά.

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές τις προσεχείς ημέρες με το σενάριο της αλλαγής επικεφαλής να είναι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.