Αντιεμβολιαστές ετοιμάζονται για… πόλεμο: Απειλούν με χτυπήματα σχολεία και εμβολιαστικά κέντρα

Συναγερμός για την ιλαρά στις ΗΠΑ - Ρεκόρ κρουσμάτων

Αντιεμβολιαστές ετοιμάζονται για... πόλεμο και απειλούν σχολεία και εμβολιαστικά κέντρα. Οι «ψεκασμένοι» οργανώνονται και αποκτούν δομή παραστρατιωτικού χαρακτήρα.

Αντιεμβολιαστές ετοιμάζονται για… πόλεμο και απειλούν σχολεία και εμβολιαστικά κέντρα. Οι «ψεκασμένοι» οργανώνονται και αποκτούν δομή παραστρατιωτικού χαρακτήρα απειλώντας ότι θα «χτυπήσουν» τα εμβολιαστικά κέντρα, τα σχολεία και την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της DailyMail, η ομάδα «Alpha Men Assemble» όπως αποκαλείται στη Βρετανία, αποτελείται κυρίως από μεσήλικες άνδρες πρώην μέλη των ενόπλων δυνάμεων που στρατολογούν αντιεμβολιαστές πολίτες και δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν ακόμη και δημόσια πάρκα προκειμένου να εκπαιδεύσουν τα μέλη στις πολεμικές τέχνες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ομάδα μετρά πάνω από 7.000 μέλη και στα social media διακινούν θεωρίες συνωμοσίας για «παγκόσμιο πόλεμο» μεταξύ πολιτών και κυβερνήσεων και οργανώνουν κατ’ οίκον διδασκαλία προκειμένου τα παιδιά να μην παίρνουν μόρφωση από τα κράτη.

Ρεπόρτερ της βρετανικής εφημερίδας που κατάφερε να μπει στις τάξεις των ακραίων αντιεμβολιαστών περιέγραψε μια από τις συγκεντρώσεις τους στο πάρκο Staffordshire’s Chasewater εκεί όπου 100 άνθρωποι αψήφησαν το κρύο και τη βροχή προκειμένου να αποτελέσουν την πρώτη ομάδα κρούσης της οργάνωσης.

Το πρόγραμμα ξεκινά με ομιλίες υπό το διακριτικό βλέμμα της αστυνομίας και όταν η τελευταία αποχωρεί δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο παρουσιάζοντας στρατιωτική δομή και εκπαίδευση την οποία αναλαμβάνουν βετεράνοι του στρατού με στολές παραλλαγής.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.