Συμφωνούν και οι στοιχηματικές για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ρίχνει «βόμβα» ο Κασσελάκης… (Pic)

Συμφωνούν και οι στοιχηματικές για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ρίχνει «βόμβα» ο Κασσελάκης... (Pic)

Λίγες... στιγμές μόλις μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Τα πράγματα στον «Πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ» έχουν αρχίσει να… θερμαίνονται επικίνδυνα, καθώς πλησιάζει η μέρα που οι ψηφοφόροι του κόμματος θα κληθούν να εκλέξουν τον επόμενο αρχηγό, ο οποίος θ’ αναλάβει το βαρύ φορτίο του να χωρέσει στα παπούτσια του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είναι γνωστό από τις πρωινές ώρες, ο Στέφανος Κασσελάκης επισημοποίησε την υποψηφιότητά του για τον προεδρικό θώκο, κάτι που έφερε αναστάτωση στα επιτελεία των «αντιπάλων» του, καθώς πρόκειται για ένα άφθαρτο πολιτικό πρόσωπο που ουδείς περίμενε, μέχρι πρότινος, να «κατέβει».

Κάπως έτσι ξεκίνησε μια έντονη συζήτηση για το ποιες είναι οι ρεαλιστικές του ελπίδες να είναι στο τέλος αυτός ο νικητής της εσωκομματικής κούρσας, καθώς η Έφη Αχτσιόγλου έπαιζε μόνη της και ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Όπως σας ενημέρωσε το instanews, ωστόσο, στην πρώτη- πολύ γρήγορη- κρυφή δημοσκόπηση στους κόλπους του κόμματος φάνηκε πως πάμε για ντέρμπι, καθώς οι ισορροπίες δεν έχουν ανατραπεί ακριβώς αλλά έχουν… κλυδωνιστεί.

Αυτό τεκμαίρεται και από το γεγονός πως οι στοιχηματικές εταιρίες «έβγαλαν» αποδόσεις για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κι εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης «προσπέρασε» τους πάντες πλην της… κραταιάς, έως χθες, Αχτσιόγλου!

Πιο συγκεκριμένα, η Αχτσιόγλου παίζεται από 1,45 έως και 1,61 ανώτατο, ο Κασσελάκης στο 2,30, την στιγμή που ο Νίκος Παππάς δίνεται στο 15,00-18,00, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο 21,00-25,00 και ο Στέφανος Τζουμάκας στο 101,00.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι πάμε για ντέρμπι ολκής. Ιδίως όσο περνούν οι μέρες…

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Συμφωνούν και οι στοιχηματικές για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ρίχνει «βόμβα» ο Κασσελάκης... (Pic)

Συμφωνούν και οι στοιχηματικές για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ρίχνει «βόμβα» ο Κασσελάκης... (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.