«Ρώταγα απεγνωσμένα στο κοντρόλ»: Η on air ατάκα – έκπληξη του Πρετεντέρη για τον Στέφανο Κασσελάκη

Τέλος ο Πρετεντέρης...

Τι είπε για τον υποψήφιο αρχηγό του Σύριζα

Είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των τελευταίων ημερών. Ο Στέφανος Κασσελάκης με την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του Σύριζα έχει φέρει τα πάνω κάτω στο πολιτικό σκηνικό, τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για τον κ. Κασσελάκη μίλησε και ο Γιάννης Πρετεντέρης στο δελτίο του Mega. Ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε ότι του είναι συμπαθέστατος και ότι δεν έχει καμία σχέση με στέλεχος του Σύριζα. Μάλιστα εξιστόρησε και ένα περιστατικό που συνέβη την βραδιά των εκλογών όταν ο Γιάννης Πρετεντέρης είδε για πρώτη φορά τον Στέφανο Κασσελάκη:

«Καταρχήν είναι συμπαθέστατος. Και πέρα από συμπαθέστατος, είναι και εντελώς διαφορετικός. Δεν έχει καμία σχέση με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης. Τον θυμάμαι το βράδυ των εκλογών που είχε έρθει στο στούντιο. Είχε έρθει συμπαθέστατος, αργά το βράδυ, αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, στη 1 παρά τέταρτο και δεν ξέραμε ποιος είναι.

Και μάλιστα μίλαγε με έναν τρόπο που εγώ δεν είχα καταλάβει από ποιο κόμμα είναι. Γιατί δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Και ρώταγα απεγνωσμένα στο κοντρόλ: “Για πέστε μου, από ποιο κόμμα είναι αυτός;” Μου απαντήσανε τελικά, στο τέλος, όταν είχε φύγει ο άνθρωπος. Είναι ένας συμπαθέστατος άνθρωπος που προφανώς έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για όποια θέση θέλει και μήπως έχουμε κι άλλους που θα ακολουθήσουν, γιατί αρχίζει πια και ανοίγει το παιχνίδι εκεί πέρα και αποκτά ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.