Αλλαγή δεδομένων: Τα ποσοστά- έκπληξη της νέας δημοσκόπησης που χτυπάει καμπανάκι στο Μαξίμου

Δημοσκόπηση ανατροπών: Τρελή έκπληξη με τη Χρυσή Αυγή που δεν περίμενε κανείς

Τα μηνύματα είναι πλέον ξεκάθαρα

Γράφει ο Δημοσκόπος

Η εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, αλλά και η εκλογή νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ είναι δυο κομβικά γεγονότα που επηρέασαν τον δημοσκοπικό χάρτη στη χώρα μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, όμως το πλήγμα στην κυβέρνηση είναι πλέον ορατό και μετρήσιμο.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του instanews το επόμενο δεκαήμερο θα δοθεί στη δημοσιότητα μια νέα δημοσκόπηση η οποία θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Θα είναι η πρώτη, βλέπετε, μετά από καιρό που θα δείχνει σαφή σημάδια πτώσης της κυβέρνησης, μικρής ενίσχυσης του Σύριζα και σταθεροποίησης του ΚΙΝΑΛ σε ένα ποσοστό στα πέριξ του 15%.

Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται και περιμένει τη φθορά, κυρίως λόγω της πανδημίας, όμως ευελπιστεί ότι από τα τέλη Φλεβάρη όταν και αναμένεται να τελειώσει η πανδημία και να επιστρέψει η κανονικότητα, θα αντιστρέψει το σκηνικό.

Η νέα μείωση των φορολογικών συντελεστών και του ΕΝΦΙΑ σε συνδυασμό με την καλοκαιρινή τουριστική σεζόν η οποία αναμένεται να είναι η κορυφαία της τελευταίας δεκαετίας, θα δώσουν (σύμφωνα με τους επιτελείς της) νέα ώθηση στην κυβέρνηση ενόψει και των εκλογών που είναι πιο κοντά απ’ ό,τι πιστεύουμε. Κοντός ψαλμός…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.