Κάντε ότι κοιμάστε: Δεν ενοχλεί κανέναν αυτό που γίνεται απροκάλυπτα με τον Κασιδιάρη;

Πρώτη ηχηρή «τάπα» σε Κασιδιάρη

Ρητορικό το ερώτημα...

Ένα από τα πιο «φλέγοντα» ζητήματα των πρόσφατων, διπλών εκλογών δεν ήταν άλλο από την συμμετοχή ή μη του, καταδικασμένου για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Εν τέλει, ως γνωστόν, με απόφαση του Αρείου Πάγου δεν του επετράπη να «κατέβει» στις πρώτες, όμως στις δεύτερες ο Κασιδιάρης «έδειξε» τους Σπαρτιάτες κι αυτοί μ’ ένα εκπληκτικό εκλογικό ντεμαράζ μπήκανε δια περιπάτου στη βουλή.

Το ζήτημα ανέκυψε εκ νέου τώρα που έπονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές: ο Κασιδιάρης, που παραμένει φυσικά φυλακισμένος, διεκδικεί τον Δήμο Αθηναίων χωρίς κανείς να μπλοκάρει, μέχρι στιγμής, τα σχέδιά του και όλα να δείχνουν πως θα βρεθεί κανονικά στα ψηφοδέλτια.

Οι Σπαρτιάτες, φυσικά, έσπευσαν από πολύ νωρίς να ενημερώσουν πως τον στηρίζουν, παρά το γεγονός πως ο αρχηγός του Κόμματος, Βασίλης Στίγκας, δήλωσε ενοχλημένος αρχικά που κάποιοι βουλευτές του τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ του Κασιδιάρη.

Πλέον και ο Στίγκας, όμως, «πήδηξε στο καράβι» του πρώην Χρυσαυγίτη, εκφράζοντας συνολικά σαν κόμμα την στήριξή του στο πρόσωπό του! Κι ολ’ αυτά, παρά το γεγονός πως αναφέρει ξανά και ξανά πως ο Κασιδιάρης δεν έχει άμεση σχέση με το κόμμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ο αφανής (ή εμφανής…) αρχηγός του.

Φυσικά, ουδεμία έντονη αντίδραση υπήρξε από τ’ άλλα κόμματα, που μετά τις εθνικές εκλογές φαίνεται πως… όλα καλά, δεν τρέχει και τίποτα.

Μάλιστα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.