Το ντοκουμέντο του ψέματος: Έπιασαν στα πράσα τον Τζόκοβις (Pic)

Το ντοκουμέντο του ψέματος: Έπιασαν στα πράσα τον Τζόκοβις (Pic)

Πήγε για μαλλί…

Το σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζεται και αναμένεται μάλιστα να κορυφωθεί τις επόμενες μέρες, καθώς η πλευρά του Σέρβου θα περάσει στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με όσα ετοιμάζεται να καταθέσει η δικηγορική ομάδα που εκπροσωπεί τον γνωστό τενίστα ο Τζόκοβιτς διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό στις 16 Δεκεμβρίου και έως τις 30 του ίδιου μήνα είδε τα συμπτώματα να υποχωρούν, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει την περιπέτειά του δίχως να ανησυχήσει ιδιαίτερα.

Εκείνο που όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το τι φέρεται να έκανε ο Σέρβος το διάστημα που νοσούσε. Διότι αν οι ημερομηνίες είναι ακριβείς, τότε ο Τζόκοβιτς πιάστηκε… με την γίδα στην πλάτη.

Πιο συγκεκριμένα, βάσει του υλικού που πόσταρε ο ίδιος στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, την ημερομηνία που διαγνώστηκε θετικός βραβεύτηκε από την εθνική ταχυδρομική υπηρεσία της Σερβίας.

Το ντοκουμέντο του ψέματος: Έπιασαν στα πράσα τον Τζόκοβις (Pic)

Τα ποσταρίσματα στους λογαριασμούς του έγιναν στις 17/12, μία ημέρα μετά την εκδήλωση (Πέμπτη 16/12)  που έγινε την ίδια ημέρα  κατά την οποία όπως ισχυρίζονται οι δικηγόροι του ανιχνεύτηκε θετικός στον κορωνοϊό με PCR test.

Αναμένεται ασφαλώς η απάντηση του Τζόκοβιτς, όμως το βέβαιο είναι ότι τα επεισόδια του σήριαλ θα είναι πολλά ακόμη. Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.