«Κάνε μου μήνυση»: Η Έλενα Ακρίτα το πάει ως το τέλος μετά την ντροπή στον Έβρο (Pic)

Χοντραίνει η κόντρα Ακρίτα-Σεφερλή: «Ο γιος σας δεν ταράζεται με αυτά που γράφετε εσείς;»

Η αντίδραση της μετά τις εικόνες ντροπής

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (22/08) στην Αλεξανδρούπολη, όπου σε βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ένας πολίτης να έλκει ένα τρέιλερ, εντός του οποίου κρατούνταν παράνομα 13 μετανάστες.

Ο άνδρας συνελήφθη μαζί με δύο συνεργούς του και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.


Η Έλενα Ακρίτα έχει τοποθετηθεί για το θέμα και φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ένας «πόλεμος» στα social media με άτομα τα οποία έχουν απευθύνει καλέσματα για να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε την εξής ανάρτηση: 

«Η Έλενα Ακρίτα είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και έγραψε σε λογαριασμό της ότι είμαι υποκινητής βίας επειδή κάλεσα τον Σύλλογο Αινήσιο Δέλτα να είναι σε εγρήγορση για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά… Δηλ. όπως το 2020 με περίπολους στο Δέλτα Έβρου όπου μας είχαν συγχαρεί ο τότε Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί στο συνοριακό τμήμα Φερών.

Λοιπόν κ. Ακρίτα από το Σάββατο μέχρι σήμερα εγώ ο υποκινητής βίας μαζί με άλλους 1 σώσαμε στο παρά πέντε στον Άβαντα τον παππού στη φωτό ο οποίος δεν ήθελε να αφήσει το σπίτι του και λιποθύμησε στην αγκαλιά μας.

2. Βοήθησα εκεί όπου επιχειρούν οι πυροσβέστες χωρίς γραβάτες και κοστούμια βάζοντας κολύριο στα μάτια χωρίς να μπορώ να πάρω ανάσες πολλές φορές.

3. Έσβησα φωτιά σε αυλές σπιτιών για να μην γίνουν παρανάλωμα.

4. Σώσαμε σήμερα στην Μάκρη 2 ηλικιωμένους που ήταν ανάπηροι και δεν μπορούσαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ το χωριό θεωρούνταν εκκενωμένο εχθές.

Για πες μου τώρα εσύ από το Σάββατο μέχρι σήμερα σε ποια πισίνα λιάζεσαι και σαν καλή συνεριογράφος και συγγραφέας που είσαι διαδίδεις ψέματα για κομματικό και μόνο όφελος».

Η Έλενα Ακρίτα κάλεσε τον χρήστη του Facebook να της κάνει μήνυση και η ίδια θα ζητήσει άρση της βουλευτικής της ασυλίας. Μάλιστα σχολίασε πως άτομα σαν τον ίδιο δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του περήφανου λαού του Έβρου. Γράφει χαρακτηριστικά η βουλευτής:

«Κάνε μου μήνυση. Άντε ντε. Από το πρωί σε προκαλώ και σένα και τον αρχηγό σου. Κάνε μου μήνυση κι εγώ θα ζητήσω άρση της βουλευτικής μου ασυλίας.

Μην το αμελήσεις ε; Έχουμε κι άλλες δουλίτσες να κάνουμε κι άλλες πισίνες να λιαστούμε.

Υ. Γ. Ευτυχώς αυτός και οι όμοιοι του δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του περήφανου λαού του Έβρου. Ευτυχώς για τη Δημοκρατία μας».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.