Νέος υποψήφιος στο 90’: Το όνομα-βόμβα που μπορεί να στερήσει από την Αχτσιόγλου την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ

Η εξομολόγηση της Έφης Αχτσιόγλου: «Ζω στο ενοίκιο, σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι»

Ποιος ετοιμάζεται να καταθέσει υποψηφιότητα;

Θεωρείται το μεγάλο φαβορί στην κούρσα της διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα. Η Έφη Αχτσιόγλου έδειχνε στα πρώτα (μυστικά) γκάλοπ να έπαιζε χωρίς αντίπαλο αλλά φαίνεται πως πλέον η κατάσταση έχει δυσκολέψει για την ίδια…

Και αυτό διότι ετοιμάζεται να καταθέσει υποψηφιότητα ακόμα ένα πρόσωπο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου υπάρχει εύλογη αγωνία καθώς θεωρείται πως πρόκειται για έναν μεγάλο αντίπαλο.

Ο λόγος για τον Σωκράτη Φάμμελο ο οποίος αναμένεται να συγκεντρώσει ένα ποσοστό του 10% το οποίο θα προέρχεται κυρίως από τη δική της «δεξαµενή».

Αυτή είναι µια πρώτη εκτίµηση, η οποία ίσως δεν λαµβάνει καν υπόψη το πλεονέκτηµα που έχει αποκτήσει ο Φάµελλος µπαίνοντας στην κούρσα στην τελευταία στροφή, µε τον αέρα που του δίνει ο ρόλος του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Όσον αφορά τις κινήσεις του κ. Φάμελλου, θεωρούνται ηγετικού χαρακτήρα αφού ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία συνεννόηση με τους άλλους υποψηφίους και κατά συνέπεια με την Έφη Αχτσιόγλου.

Πάντως, εάν τελικώς κατέβει και ο Φάµελλος, τα πράγµατα δυσκολεύουν και για έναν πρόσθετο λόγο: Η πληθώρα υποψηφίων δεν πρόκειται να φέρει περισσότερο κόσµο στις εσωκοµµατικές κάλπες, µιας και το ενδιαφέρον στην κοινή γνώµη για τα τεκταινόµενα στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει εξαιρετικά περιορισµένο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.