Ανεπιτήδευτη ομορφιά: Η Μάργκοτ Ρόμπι βρίσκεται στο ελληνικό νησί που θεωρεί κλάσεις καλύτερο απ’ τη Μύκονο

Τίναξε την μπάνκα: Μάργκοτ Ρόμπι, τι κάνεις;

Η ηθοποιός έκανε την... σωστή επιλογή για διακοπές στην Ελλάδα

Η Μάργκοτ Ρόμπι ανταμείβεται πλουσιοπάροχα για τον βασικό της ρόλο στη μεταφορά της «Barbie» στη μεγάλη οθόνη.

Η σταρ και παραγωγός της μεγαλύτερης επιτυχίας του καλοκαιριού αναμένεται να κερδίσει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 45 εκατ. ευρώ) σε μισθούς και μπόνους, σύμφωνα με τρία άτομα που γνωρίζουν τη συμφωνία της.

Και φαίνεται πως η Μάργκοτ Ρόμπι επέλεξε να περάσει στιγμές χαλάρωσης με κομμάτι από τα κέρδη της στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η ηθοποιός από την Αυστραλία θέλησε να δοκιμάσει τοπικά ελληνικά φαγητά και βρέθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα της Φολεγάνδρου που φημίζεται για τα θαλασσινά της.

Ήταν ντυμένη casual με μαύρο πουκάμισο ενώ είχε τα ξανθά της μαλλιά κάτω και ήταν αμακιγιάριστη. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα δείπνησε στο εστιατόριο του πρώην Master Chef, Κωνσταντίνου Νταλιάνη μαζί με την παρέα της.

Ανεπιτήδευτη ομορφιά: Η Μάργκοτ Ρόμπι βρίσκεται στο ελληνικό νησί που θεωρεί κλάσεις καλύτερο απ’ τη Μύκονο

Στο ίδιο εστιατόριο είχε βρεθεί πριν λίγες ημέρες και ο διάσημος τενίστας, Ραφαέλ Ναδάλ. Είναι άγνωστο αν παραμένει στο κυκλαδίτικο νησί ή έχει αποχωρήσει από αυτό.

Η μαγεία στο νησί με το ωραιότερο «μπαλκόνι» του Αιγαίου

Η Φολέγανδρος είναι ένα πανέμορφο νησί με φιλόξενους κατοίκους και πεντακάθαρες παραλίες και αποδείχτηκε πως η Μάργκοτ Ρόμπι είναι ενημερωμένη για τις ελληνικές ομορφιές, για να κάνει μία τέτοια επιλογή.

Η… ξελογιάστρα του Αιγαίου έχει εντυπωσιακά αξιοθέατα, τις περισσότερες πλατείες σε χώρα των Κυκλάδων, μπαρ με πεζούλια, πολύχρωμα σπιτάκια και καταπληκτικό παγωτό.

Μάλιστα έχει και τα ματσάτα, που είναι τα παραδοσιακά ζυμαρικά, που δεν ξέρουμε αν η Μάργκοτ Ρόμπι τα δοκίμασε, αλλά σε περίπτωση που δεν επισκέφτηκε την Άνω Μεριά για το συγκεκριμένο πιάτο και για τυλιχτά, σίγουρα έχασε.

Λουσμένη από το φως του Αιγαίου, η Φολέγανδρος που πήρε το όνομά της από το γιο του Μίνωα Φολέγανδρο, μαγεύει τον επισκέπτη είναι ένας όμορφος προορισμός και μαζεύει τουρίστες… ποιοτικούς από το εξωτερικό αλλά και πολλούς Έλληνες.

Άλλωστε, στη Χώρα που είναι χτισμένη στο χείλος του γκρεμού υπάρχει το ωραιότερο «μπαλκόνι» του Αιγαίου με θέα τη θάλασσα.

Επίσης υπάρχει και η επιλογή της επίσκεψης στην εκκλησία της Παναγίας για καταπληκτική θέα, στην κορυφή της Χώρας με ανέβασμα από τον πολυφωτογραφημένο δρόμο.

Ανεπιτήδευτη ομορφιά: Η Μάργκοτ Ρόμπι βρίσκεται στο ελληνικό νησί που θεωρεί κλάσεις καλύτερο απ’ τη Μύκονο

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.