Τριήμερο Φώτων: Η περιοχή της Ελλάδας με 97% πληρότητα εν μέσω δραματικής αύξησης κρουσμάτων

Τριήμερο Φώτων: Η περιοχή της Ελλάδας με 97% πληρότητα εν μέσω δραματικής αύξησης κρουσμάτων

Μπορεί η μετάλλαξη Ομικρον να «σφυροκοπά» την Ελλάδα, ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που θα κάνουν... κανονικά τις διακοπές τους το τριήμερο των Φώτων. 

Μπορεί η μετάλλαξη Ομικρον να «σφυροκοπά» την Ελλάδα, ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που θα κάνουν… κανονικά τις διακοπές τους το τριήμερο των Φώτων.

Ποσοστά προ-κρατήσεων για το τριήμερο των Φώτων, που φτάνουν έως και το 97% σε διαμερίσματα ή και κατοικίες εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, καταγράφονται στους χειμερινούς προορισμούς της χώρας, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates.

Τα Τρίκαλα Κορινθίας καταγράφουν μικρή διαθεσιμότητα, ενώ το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 635€ έως 1.000€, με την ανώτερη τιμή να αφορά ανεξάρτητη μονοκατοικία με 2Υ/Δ. Στην Καστοριά οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 97% και το κόστος διαμορφώνεται στα 550€ για κατοικία με 2Υ/Δ.  Σε αντίθεση με την Καλαμπάκα όπου καταγράφεται υψηλή διαθεσιμότητα και το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις  κυμαίνεται από 224€ έως 523€, με την ανώτερη τιμή να αφορά κατοικία 75τμ.

Υψηλά ποσοστά προ-κρατήσεων καταγράφονται σχεδόν στο σύνολο των δημοφιλών χειμερινών προορισμών της χώρας. Στην Αράχωβα αγγίζει το 90% με το συνολικό κόστος να διαμορφώνεται στα 684€ για κατοικία 56τμ με 2 Υ/Δ. Στα Καλάβρυτα οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 89% και το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 480€ έως 870€. «Τα διαθέσιμα προς μίσθωση διαμερίσματα που μπορεί να αναζητήσει ο εν δυνάμει ταξιδιώτης είναι κυρίως από 55τμ έως 75τμ. Διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα, ανάλογα πάντα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη-διαχειριστή ακινήτου», εξηγεί ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του E-Real Estates.

Στο Μέτσοβο, οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 84% με το συνολικό κόστος διαμονής να αγγίζει τα 429€ για διαμέρισμα με 2Υ/Δ. Οι Αρκαδικοί προορισμοί βρίσκονται και τα Θεοφάνεια στις top επιλογές των ταξιδιωτών με τις προ-κρατήσεις να αγγίζουν το 82% και 96% αντίστοιχα για Βυτίνα και Δημητσάνα. Το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται στα 428€ για κατοικία 47τμ στη Δημητσάνα και στη Βυτίνα από 428€ έως 464€ για κατοικία με 2 Υ/Δ.

Τριήμερο Φώτων: Η περιοχή της Ελλάδας με 97% πληρότητα εν μέσω δραματικής αύξησης κρουσμάτων

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.