Έπεσαν όλοι έξω: Το νέο βήμα του Αλέξη Τσίπρα μετά το τέλος εποχής απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ…

Σκούπα Τσίπρα: Ποια πρωτοκλασάτα στελέχη «τελειώνει» μετά τα αυτογκόλ τους

Τι σχεδιάζει να κάνει;

Υπήρξε, παρά την βαριά ήττα του κόμματός του, το πολιτικό πρόσωπο των τελευταίων διπλών εκλογών, καθώς η φημολογία- κι εν συνεχεία η επιβεβαίωση- για την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη διαφορά.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του νο1 της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η κούρσα διαδοχής του.

Όσο για τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, δεν βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας και κάνει πολυήμερες διακοπές με την οικογένειά του στις ΗΠΑ.

Το νέο βήμα

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως αποκαλύπτουν οι συνεργάτες του, σκοπεύει να γράψει βιβλίο. Με όλα τα γεγονότα που έζησε και τα οποία περιέχονται στο πλούσιο (και ενδιαφέρον) αρχείο του, σύμφωνα με το newsbeast.gr.

Όμως φαίνεται ότι πήγε στις ΗΠΑ και για άλλο λόγο εκτός από την αναψυχή. Αυτό που θέλει ο κ. Τσίπρα τώρα που δεν θα είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα «μοντέλο Ομπάμα». Δηλαδή όπως ο πρώην πλανητάρχης να δίνει ομιλίες και να έχει παρουσία σε φόρουμ, ιδρύματα, πανεπιστήμια κτλ. Λένε μάλιστα ότι βρίσκεται σε επαφή με ορισμένους από τους συνεργάτες του Ομπάμα.

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.