«Σταματήστε επιτέλους τα λαμόγια»: Η οργισμένη ανάρτηση του Δούση για τους «εισβολείς» που έγινε viral

«Σταματήστε επιτέλους τα λαμόγια»: Η οργισμένη ανάρτηση του Δούση για τους «εισβολείς» που έγινε viral

«Μαζεύουμε αποβράσματα, μαφιόζους και λαθρέμπορους»

Σε μία τοποθέτηση «καταπέλτη» προχώρησε ο Τάσος Δούσης. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα «λαμόγια» που «εισβάλουν» στην Ελλάδα και δημιουργούν πρόβλημα ακόμα και στην εύρεση κατοικίας για τους πολίτες.

Ο παρουσιαστής των «Εικόνων» αναφέρει πως ένας από τους βασικούς λόγους που οι Έλληνες δεν βρίσκουν σπίτια είναι η «χρυσή βίζα», το «κόλπο όπου ένας κάτοικος χώρας εκτός ΕΕ αγοράζοντας σπίτι με 250.000 ευρώ λαμβάνει βίζα όπου αυτόματα ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη επειδή απέκτησε σπίτι στην Ελλάδα!».

Ο Τάσος Δούσης αναφέρει πως « οι Τούρκοι στη Θράκη αγοράζουν ότι είναι στον αέρα και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει που ελληνικές περιουσίες αλλάζουν χέρια μέσα από ξέπλυμα μαύρου χρήματος η με δάνεια από τουρκικές τράπεζες!».

«Μαζεύουμε αποβράσματα, μαφιόζους και λαθρέμπορους»

Μάλιστα τονίζει πως «δεν ιδρώνει κανενός το αυτί που μαζεύουμε όλα τα αποβράσματα από Μέση Ανατολή,τους μαφιόζους από Ρωσία και Ουκρανία τους λαθρέμπορους από Κίνα» και επισημαίνει πως άλλες χώρες κατήργησαν τη «χρυσή βίζα».

«Καταργήστε την χρυσή βίζα τώρα. Κάντε αυστηρό έλεγχο σε αυτούς που έχουν λάβει ήδη «χρυσή βίζα» για τις δραστηριότητες τους και επιτέλους δώστε στον κόσμο μια ευκαιρία να νοικιάσει η να αγοράσει σπίτι σε κανονικές τιμές», αναφέρει ο παρουσιαστής στην ανάρτηση που έγινε viral.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Τάσου Δούση:

«Χρυσή βίζα» σταματήστε τώρα την εισβολή στην χώρα μας από τα λαμόγια!

Στήν Ελλάδα σήμερα δεν βρίσκεις να νοικιάσεις ούτε να αγοράσεις σπίτι. Γιατί; Δυο είναι οι λόγοι ο ένας είναι το Airbnb και ο άλλος η «Χρυσή Βίζα»
Για αυτούς που δεν γνωρίζουν «χρύση βίζα» είναι ένα κόλπο όπου ένας κάτοικος χώρας εκτός ΕΕ αγοράζοντας σπίτι με 250.000 ευρώ λαμβάνει βίζα όπου αυτόματα ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη επειδή απέκτησε σπίτι στην Ελλάδα!

Αυτό το ωραίο το κάναμε την περίοδο των μνημονίων ως ένα έξτρα έσοδο τόνωσης στην οικονομία,το αντιγράψαμε από την Ιρλανδία που σήμερα το έχει καταργήσει όπως το κατήργησε και η Πορτογαλία και το περιόρισε δραστικά η Ισπανία.

Προσέξτε τώρα, εμείς το διατηρούμε 100% με αποτέλεσμα να μαζεύουμε όλα τα λαμόγια από Κίνα, Τουρκία, Μέση Ανατολή, Ρωσία και Ουκρανία… Ιδιαίτερα οι Τούρκοι στη Θράκη αγοράζουν ότι είναι στον αέρα και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει που ελληνικές περιουσίες αλλάζουν χέρια μέσα από ξέπλυμα μαύρου χρήματος η με δάνεια από τουρκικές τράπεζες!

Δεν ιδρώνει κανενός το αυτί που μαζεύουμε όλα τα αποβράσματα από Μέση Ανατολή,τους μαφιόζους από Ρωσία και Ουκρανία τους λαθρέμπορους από Κίνα.

Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να κάνουν μπαμ οι συνέπειες μέσα στην Ελληνική κοινωνία προς το παρόν η πιο ουσιαστική συνέπεια είναι πως έχουν ανεβεί οι τιμές των ακινήτων εξωπραγματικά και δεν βρίσεις να νοικιάσεις ούτε να αγοράσεις.

Λέει το κράτος ως απάντηση. Μα έχουμε έσοδα 1 δις ευρώ από τις «χρυσές βίζες» να τα χάσουμε; Καλά κρασιά απαντάω. Τα έχετε χάσει ήδη. Όλα τα λαμόγια που αγοράζουν σπίτια με «χρυσή βιζα» σιγά μην μένουν οι ίδιοι. Τα νοικιάζουν ως Airbnb σε πλατφόρμες στην χώρα τους τα αρπάζουν μαύρα και βγάζουν και κέρδος χωρίς το ελληνικό κράτος να εισπράτει ούτε ένα ευρώ.

Το ωραίο στην ιστορία είναι πως τώρα όλοι αυτοί οι «επενδυτές» αγοράζουν και σε ελληνικά νησιά. Βγάζουν «χρυσή βίζα» για αδέλφια ξαδέλφια και το έχουν κάνει μπίζνα αφού βλέπουν το ελληνικό κράτος να κοιμάται! Χωρίς δεύτερη σκέψη.

Καταργήστε την «χρυσή βίζα» τώρα. Κάντε αυστηρό έλεγχο σε αυτούς που έχουν λάβει ήδη «χρυσή βίζα» για τις δραστηριότητες τους και επιτέλους δώστε στον κόσμο μια ευκαιρία να νοικιάσει η να αγοράσει σπίτι σε κανονικές τιμές. Θα επανέλθω για το Airbnb….

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.