14,5€ στη λαϊκή: Η οργισμένη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για το προϊόν που κοστίζει πλέον χρυσάφι

Το λάθος της Έλενας  Aκρίτα: Η ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει άρον άρον (Pic)

«Για πείτε λατρεμένε Αδωνι. Κοψοχρονιά ε;»

«Καίνε» οι τιμές των προϊόντων στις λαϊκές αγορές, με τους καταναλωτές να διστάζουν να αγοράσουν μεγάλες ποσότητες αφού «καίνε».

Το κόστος ενέργειας και ο πληθωρισμός στο ράφι φρενάρουν πλέον τις δαπάνες για φρούτα και λαχανικά για τα νοικοκυριά. Ένα από τα κλασσικά ελληνικά καλοκαιρινά φαγητά, τα φασολάκια, τείνουν να γίνουν είδος πολυτελείας αφού για πρώτη φορά πωλούνται στα 5 με 6 ευρώ το κιλό.

Επίσης, τα κολοκυθάκια πωλούνται το κιλό κοντά στο 1,5 ευρώ, τα αγγουράκια 1,30 ευρω/κιλό, οι μελιτζάνες φλάσκες αγγίζουν τα 1,50 ευρώ το κιλό ενώ οι μπάμπιες κοστίζουν 4,50 ευρώ το κιλό.

Παρόμοια, είναι η κατάσταση και στα φρούτα, με το καρπούζι να πωλείται στις λαϊκές αγορές 1 ευρώ το κιλό, τα πεπόνια κοστίζουν 1,50 ευρώ το κιλό, ενώ τα κεράσια κοστίζουν 5,50 ευρώ το κιλό.

Οι ανατιμήσεις συνεχίζονται δίχως σταματημό στα περισσότερα προϊόντα, με πολλά βασικά είδη να ακριβαίνουν τους τελευταίους δύο μήνες.

Η Έλενα Ακρίτα «ξεσπά» για το «χρυσό» φρούτο

Φαίνεται όμως πως η Έλενα Ακρίτα βρήκε το… ρεκόρ ανατίμησης στη λαϊκή αγορά της Σαρωνίδας.

Σε μία καυστική ανάρτηση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως τα σύκα έχουν το κιλό 14,5 ευρώ στη λαϊκή.

«Πήρα τρια κιλά για να αφήσω κληρονομιά στο γιο μου. Το είδα σαν επένδυση», σχολίασε ειρωνικά και αναφέρθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Για πείτε λατρεμένε Αδωνι. Κοψοχρονιά ε;».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.