Νέα μόδα; Τι είναι η «απαγωγή της τίγρης»

Νέα μόδα; Τι είναι η «απαγωγή της τίγρης»

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία, με την αγωνία να κορυφώνεται.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας επιχειρούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ για να σκιαγραφήσουν την στιγμή της απαγωγής και να καταλήξουν στον αριθμό των ατόμων που συμμετείχαν σε αυτή. Από τις εκτιμήσεις και τις αναλύσεις της αστυνομίας, προκύπτει ότι το πιθανότερο είναι η ομάδα των απαγωγέων να αποτελείται από 4-5 άτομα. Πιστεύουν πως τουλάχιστον δυο άτομα τον παρακολουθούσαν όσο βρισκόταν στην ταβέρνα, με τους συνεργούς του να περιμένουν στην μονοκατοικία. Η ομάδα εκείνη θεωρούν πως αποτελείτο από ακόμη τρεις άνδρες.

Οι αρμόδιοι Αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Ζωής κάνουν λόγο για μια απαγωγή τύπου «tiger kidnapping», ή αλλιώς απαγωγή της «τίγρης» στα ελληνικά, που σημαίνει απαγωγή κάποιων ωρών με λύτρα τα οποία είναι συγκριτικά λίγα σε σχέση με άλλες απαγωγές. Πρόκειται για μία τακτική την οποία έχουν αντιμετωπίσει κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Τα οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την αρπαγή του επιχειρηματία και βρέθηκαν καμένα στα Σπάτα, διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένα και μάλιστα, το ένα από αυτά φαίνεται πως είχε κλαπεί το 2020 από το Παλαιό Φάληρο. Παράλληλα, η αστυνομία δεν έχει ακόμα εντοπίσει το το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, με το οποίο επέστρεφε το μοιραίο βράδυ στο σπίτι του στο Ντράφι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.