Απαγωγή Κυπαρίσση: Το λάθος των δραστών που φέρνει πιο κοντά τη σύλληψή τους

Απαγωγή Κυπαρίσση: Το λάθος των δραστών που φέρνει πιο κοντά τη σύλληψή τους

Οι αρχές αξιολογούν όλα τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους.

Από τις εκτιμήσεις και τις αναλύσεις της αστυνομίας, προκύπτει ότι το πιο πιθανό είναι η ομάδα των απαγωγέων να αποτελείται από 4-5 άτομα. Πιθανολογείται ότι ήταν όλοι παρόντες στην εκτέλεση του σχεδίου και περίμεναν τον επιχειρηματία κοντά στο σπίτι του στο Ντράφι και δεν χρειάστηκε να τον ακολουθήσουν από το Ίλιον, όπου βρισκόταν νωρίτερα μαζί με δύο φίλες του σε εστιατόριο της περιοχής.

Τη στιγμή που “χτύπησαν” οι απαγωγείς, ο 40χρονος μιλούσε στο τηλέφωνο με φιλικό του πρόσωπο από το εξωτερικό, μία γυναίκα, με την οποία μιλούσε όσο ήταν στην ταβέρνα και στη συνέχεια που έφυγε.

Η κλήση, διάρκειας 22 λεπτών, ολοκληρώθηκε στις 00.02 και στα τελευταία δευτερόλεπτα ακούγονται οι απαγωγείς του επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος ήταν ήρεμος και χαλαρός και από τη συμπεριφορά του έδειχνε πως προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο, πιθανώς για να ενημερωθεί η αστυνομία, όταν του επιτέθηκαν.

Ένας από τους απαγωγείς, όταν διαπίστωσε πως υπήρχε κινητό τηλέφωνο, το άρπαξε και το έκλεισε, χωρίς όμως να το απενεργοποιήσει. Στο μεταξύ, η γυναίκα έχοντας αντιληφθεί τι συνέβη, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.