Δολοφονία Μιχάλη: Ο… ανεγκέφαλος οπαδός που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. (vid)

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 29χρονης στην Καλλιθέα η ΕΛ.ΑΣ

Έγραψε και... κάηκε

Νέα εντάλματα σύλληψης για το αιματηρό περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια την περασμένη Δευτέρα (07/08) κατά τη διάρκεια του οποίου δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης, αναμένεται να εκδώσει η ΕΛΑΣ.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για οπαδό, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί από την ΕΛΑΣ και αναφέρεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί και παραδοθεί στον εισαγγελέα.

Προδόθηκε από τα social media;

Οι ίδιες πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης κάνουν λόγο πως ο συγκεκριμένος οπαδός είχε προδοθεί από μόνος του για τη συμμετοχή του στα επεισόδια, μέσω σχετικών αναρτήσεων που είχε κάνει στα social media, όπου ανέφερε σε διάφορες περιπτώσεις πως συμμετείχε στα επεισόδια.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον οπαδό εις βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης να μην εμπλέκεται στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε κάθε περίπτωση, αρκετοί είναι εκείνοι που γράφουν… εξυπνάδες στα social media για το αποτρόπαιο περιστατικό της Νέας Φιλαδέλφειας και δεν αποκλείεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης εις βάρος τους.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.