Έκπληξη! Έρχεται κόμμα Μπογδάνου;

Έκπληξη! Έρχεται κόμμα Μπογδάνου;

Φαίνεται πως ο ανεξάρτητος Βουλευτής δε μένει ήσυχος.

O διαγραφής από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας βουλευτής Α΄Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βρήκε ευκαιρία «παρέμβασης» με αφορμή τη χιουμοριστική ανάρτηση Μόσιαλου.

«Χλεύασε την Παναγία παραμονή Χριστουγέννων με μια ρατσιστική ανάρτηση που προσβάλλει όσους αποστολή του είναι να πείσει, αλλά η κυβέρνηση τον κρατά στη θέση του εκπροσώπου της χώρας σε διεθνείς οργανισμούς υγείας. Μη διαμαρτύρεστε, νεοδημοκράτες συνάδελφοι. Αυτή είναι πια η ΝΔ», σημείωσε σε ανάρτησή του ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής. Σε νεότερη δε ανάρτησή του σημείωσε πως «σε μια κρίσιμη φάση της πανδημίας η κυβέρνηση προτίμησε να οδηγήσει δια της προσβολής χιλιάδες πολίτες οριστικά εκτός εμβολιασμού»!

Όπως γράφουν τα “Παιχνίδια Εξουσίας” οι παρεμβάσεις αυτές του Κωνσταντίνου Μπογδάνου οδηγούν πολλά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος σε εκτιμήσεις πως ο ανεξάρτητος βουλευτής δεν φλερτάρει πια με το ενδεχόμενο επανόδου στη Νέα Δημοκρατία, αλλά ότι αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του δεξιότερα αυτής. Ακόμα -όπως τονίζουν- και με την ίδρυση πολιτικής Κίνησης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.