Λίγο πριν γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: Το θεωρείτε σωστό αυτό που συμβαίνει με την Έφη Αχτσιόγλου;

Το μυστικό της Αχτσιόγλου για να κρατάει την σιλουέτα της

Απαράδεκτα σχόλια!

Η Έφη Αχτσιόγλου θεωρείται ως το φαβορί για την ανάληψη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στις εσωκομματικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Όμως ομάδα στελεχών της Κουμουνδούρου δεν την αντιμετωπίζουν με ωραίο τρόπο…

Αρχικά, την χαρακτήριζαν υπογείως ως …Παπαρήγα του ΣΥΡΙΖΑ! «Η κόκκινη Έφη θέλει να πάει το κόμμα στα αριστερά, να μας κάνει …ΚΚΕ» ήταν η μόνιμη επωδός στις συζητήσεις που γινόταν, όπως αναφέρει το ieidiseis.gr.

Αφού αυτό δεν έπιασε, καθώς κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει πως η Αχτσιόγλου θα έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ… ΚΚΕ ή… ΑΝΤΑΡΣΥΑ, από «Παπαρήγα», η Αχτσιόγλου έγινε Δαμανάκη! Δεν φτάνει πως είναι… όμορφη, δεν φτάνει πως χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι και… διαπλεκόμενη!

Η αλήθεια είναι πως μέρος της διαπλοκής επιχειρεί να προσεγγίσει την Έφη Αχτσιόγλου ως την πιθανότερη νικήτρια στη μάχη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Αχτσιόγλου έχει έρθει σε συνδιαλλαγή με τη διαπλοκή.

Και τον Αλέξη Τσίπρα επιχείρησε να προσελκύσει η διαπλοκή, ώσπου να παρέμβει η…γάτα των Ιμαλαΐων και να μετατραπεί το φλερτ στο «ποιος θα φάει ποιόν», με τα γνωστά έως σήμερα αποτελέσματα.

Ούτε αυτό σημαίνει πως όποιοι βάλλουν κατά της διαπλοκής γενικά και αορίστως δεν παίζουν υπέρ του ενός πόλου της διαπλοκής- κάποιες φορές το είδαμε και στην Κουμουνδούρου αυτό!

Με τέτοιες σεξιστικές ή ανιστόρητες επιθέσεις κατά της Αχτσιόγλου, πάντως, κάποιοι δείχνουν ηττοπάθεια…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.