Ποιος είδε τον Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον φοβήθηκε…

Ο Πολάκης απαντά στο «αρκουδιάρης» του Σαββόπουλου

Εκνευρίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Άστραψε και βρόντηξε ο Παύλος Πολάκης «καρφώνοντας» τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για μία συνέντευξη.

Ο κ. Πολάκης ανέφερε πως στο επίσημο σάιτ του κόμματος ανέβηκαν οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη και μετά μυστηριωδώς … κατέβηκαν!

Ο Παύλος Πολάκης αφού παραθέτει σε ανάρτηση του όσα είπε κατά της κυβέρνησης και του Υπ Προ Πο το νεαρό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ- προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο διεύρυνσης και εμπλουτισμού του κόμματος με νέα στελέχη και υποψήφιος βουλευτής Επικράτειας από την ομογένεια στις πρόσφατες εκλογές- αφήνει σαφείς αιχμές ότι κάποιους ενοχλεί!

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Αντιγράφω την ανάρτηση του Στεφανου Κασελακη ρωτώντας και το εξής:

Ποιος είναι αυτός που ανέβασε το βίντεο της συνέντευξης του στο σαιτ του ΣΥΡΙΖΑ και μετά από μια μόνο ώρα το κατέβασε;;;;;

Για ποιο λόγο;;;;

Επειδή έλεγε πως ο Τομέας Διαφάνειας τον έφερε στο Συριζα-ΠΣ και πως μοιραζόμαστε το ίδιο αίσθημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;;;;

Πέρα από το να ξεφτιλίζετε το Γραφειο τύπου νομίζετε πως καταφέρνετε κάτι;;;

«Όταν βλέπεις μπροστά σου ότι υπάρχει αδικία και δεν κάνεις τίποτα, τότε για ποιο λόγο μπήκες στην πολιτική;

-Η ερώτηση είναι: Ήξερε ο κ. Οικονόμου ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ότι ερχόταν το κονβόι με τους νεοναζί; Αν δεν ήξερε, εγώ νιώθω ακόμα πιο ανασφαλής.

Όταν υπάρχει πολιτική ευθύνη, πρέπει να υπάρχει και πολιτική απόδοση αυτής της ευθύνης.

-Να θυμίσουμε στη ΝΔ ότι είναι κυβέρνηση εδώ και 4 χρόνια. Άρα ο κ. Οικονόμου και 10 μέρες να ψάχνει τις πρίζες, κληρονόμησε ένα οργανόγραμμα. Αν αυτή είναι η απόδοση αυτού του οργανογράμματος, μη μας λέτε για διαχειριστική ικανότητα.

-Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς πρέπει να είναι και Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Ανασυγκρότησης. Είναι πολύ βασικό να πούμε σε κάθε τομέα της ζωής μας τί ανασυγκρότηση θέλουμε να δούμε, διότι η χώρα έχει ανάγκη από ριζοσπαστικές προτάσεις.

-Να πάμε πιο αριστερά εσωκομματικά. Να έχουμε δημοκρατικές δομές από κάτω μέχρι πάνω, το οποίο σημαίνει να μπορούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος να προτείνονται από τη βάση.

Να τοποθετηθούν οι υποψήφιοι για την ηγεσία: Είναι υπέρ του να έχουμε προκριματικές εκλογές για τους υποψηφίους του κόμματος στις εθνικές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές;

Ας αφήσουμε τα μέλη του κόμματος να αποφασίσουν ποιον θέλουν να βάλουν μπροστά. Αυτό θα πει άμεση Δημοκρατία.

-Ο Παύλος Πολάκης και ο Τομέας Διαφάνειας με έφεραν στο κόμμα. Ταιριάζουμε μια χαρά μεταξύ μας, επειδή και οι δύο έχουμε ένα αίσθημα δικαιοσύνης μέσα μας. Μας θυμώνει όταν κάποιος άλλος παίρνει τον πλούτο των παιδιών μας.

-Όταν βλέπεις μπροστά σου ότι υπάρχει αδικία και δεν κάνεις τίποτα, τότε για ποιο λόγο μπήκες στην πολιτική; Αυτό που μου προσέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντάς μου την τιμή να είμαι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, είναι να μπορώ να είμαι ανεξάρτητος, να μπορώ να λέω αυτά που σκέφτομαι.

*Σημεία από τις σημερινές μου παρεμβάσεις στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ και στην εκπομπή «Naftemporiki Politics» του naftemporiki tv.»

ΥΓ1.Η συνέντευξη του Στεφανου στα σχόλια.

ΥΓ2 Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με τις προκριματικές εκλογές για τους υποψήφιους βουλευτές! Εχει να πέσει κλάμα…….

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.