Τίναξε την μπάνκα: Μάργκοτ Ρόμπι, τι κάνεις;

Τίναξε την μπάνκα: Μάργκοτ Ρόμπι, τι κάνεις;

Πάει για ρεκόρ!

Η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή ταινία «Barbie», χαρακτηρίζεται από τους κριτικούς του κινηματογράφου ως μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της νεότερης γενιάς του Χόλιγουντ.


Η ερμηνεία της, εξάλλου, έχει «κερδίσει» τον περισσότερο κόσμο, ο οποίος σπεύδει στους κινηματογράφους να δει την ταινία με την πιο δημοφιλή παιδική κούκλα.

Μάργκοτ Ρόμπι: Τίναξε την μπάνκα

Η ηθοποιός… σαρώνει με την Barbie. Η σταρ και παραγωγός της μεγαλύτερης επιτυχίας του καλοκαιριού αναμένεται να κερδίσει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 45 εκατ. ευρώ) σε μισθούς και μπόνους, σύμφωνα με τρία άτομα που γνωρίζουν τη συμφωνία της.

Η «Barbie» έχει κερδίσει 526,3 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 480 εκατ. ευρώ) στο εγχώριο box office από τότε που άνοιξε πριν από έναν μήνα, καθώς και 657,6 εκατ. δολάρια (περίπου 600 εκατ. ευρώ) στο διεθνές box office.

Αυτό ανέρχεται σε 1,18 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως (περίπου 1 δισ. ευρώ) – και αυτό το νούμερο θα συνεχίσει να μεγαλώνει δεδομένου ότι η «Barbie» εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των box office.

Η ταινία αυτή τη στιγμή είναι η δεύτερη με τις μεγαλύτερες εισπράξεις κυκλοφορία στην ιστορία της Warner Bros., πίσω από το «Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου μέρος 2ο». Είναι επίσης η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις από γυναίκα σκηνοθέτη, ξεπερνώντας την προηγούμενη κάτοχο του ρεκόρ, το «Frozen II».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.