Νέο Ράδιο Αρβύλα και νέο Βινύλιο. Φωτογραφίες & Βίντεο χωρίς τον Στάθη

Νέο Ράδιο Αρβύλα και νέο Βινύλιο. Φωτογραφίες & Βίντεο χωρίς τον Στάθη

Τελικά οι “Ράδιο Αρβύλα” επιστρέφουν τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Πλέον, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης έκαναν νέα φωτογράφηση για τις ανάγκες της εκπομπής, καθώς σε όλες τις προηγούμενες φωτογραφίες για το “Ράδιο Αρβύλα” αλλά και το VINΥΛΙΟ βρισκόταν και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Νέο Ράδιο Αρβύλα και νέο Βινύλιο. Φωτογραφίες & Βίντεο χωρίς τον Στάθη

Στο νέο trailer που έχει έντονο άρωμα Χριστουγέννων οι συντελεστές της εκπομπής δίνουν τα δώρα τους στον Άη Βασίλη, ο οποίος τους υπόσχεται ότι θα τα παραδώσει στις 10 Ιανουαρίου προαναγγέλλοντας την επιστροφή τους.

Οι συντελεστές του “Ράδιο Αρβύλα” αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν από το προγραμματισμένο, μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που σόκαραν τους συνεργάτες του και το τηλεοπτικό κοινό και οδήγησαν στην άμεση αποπομπή του από την εκπομπή.

Όπως ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης είχε προαναγγείλει στο τέλος της εκπομπής της 14ης Δεκέμβριου, “Το “Ράδιο Αρβύλα” εννοείται ότι θα συνεχίσει. Εννοείται αυτό. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε κανέναν άνθρωπο που έχει κάνει αυτά τα πράγματα, να θίξει αυτήν την εκπομπή και το ποιοι είμαστε και το τι κάνουμε και τι λέμε. Όμως επαναλαμβάνουμε ότι το θέμα δεν είναι το “Ράδιο Αρβύλα”.

Η ψυχολογία μας αυτή τη στιγμή είναι χάλια. Είμαστε σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούμε να κάνουμε τις εκπομπές τώρα. Ο χρόνος, μέχρι τις 10 Ιανουαρίου που θα επιστρέψουμε, ελπίζουμε ότι θα είναι αρκετός για να μπορέσουμε να έρθουμε σε μία κανονικότητα” είχε τονίσει ο παρουσιαστής και δημιουργός της εκπομπής.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.