Θα μιλήσει άραγε ποτέ κανείς γι’ αυτό που έγινε με τον Ηλία Κασιδιάρη;

Πρώτη ηχηρή «τάπα» σε Κασιδιάρη

Έβγαλε ανακοίνωση και δεν... κουνιέται φύλλο

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με σκοπό να διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων.

Μάλιστα, ο καταδικασμένος «διευθυντής» εγκληματικής οργάνωσης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την είδηση και ανέφερε πως «τα δημοσκοπικά δεδομένα δείχνουν ότι η παράταξή του «Ελεύθεροι Αθηναίοι» περνάει στον δεύτερο γύρο».

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Κατατέθηκε σήμερα στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για την Δημαρχία της Αθήνας.

Με βάση όλα τα δημοσκοπικά δεδομένα η δημοτική παράταξη ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ περνάει στον β γύρο των εκλογών και διεκδικεί την διοίκηση της πρωτεύουσας.

Οι μεγάλες αποτυχίες της τετραετίας Μπακογιάννη και οι αδύναμες υποψηφιότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καθιστούν την επικράτησή μας επιβεβλημένη».

Θα μιλήσει κανείς για αυτό που συνέβη;

Υπενθυμίζεται πως στον Ηλία Κασιδιάρη είχε απαγορευτεί νομικά να κατέβει στις εθνικές εκλογές με τον Άρειο Πάγο να «μπλοκάρει» την υποψηφιότητα του κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα».

Πλέον, ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης ανακοίνωσε πως θα κατέβει επισήμως στις αυτοδιοικητικές και δεν… αντιδράει κανείς. Ουσιαστικά δεν υπήρξε από πλευράς κυβέρνησης κάποια ανακοίνωση για «μπλόκο» στην κάθοδό του στις εκλογές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.