Νεκρός και ο «Undertaker» από κορωνοϊο

Νεκρός και ο «Undertaker» από κορωνοϊο

Άλλος ένας αθλητής χάνει τη ζωή του, καθώς δεν πήρε στα σοβαρά τον ιό.

Ο πρωταθλητής kickboxing, γνωστός με το παρατσούκλι «The Undertaker» έχασε τη ζωή του από επιλοκές της Covid-19 στο Βέλγιο, μερικές εβδομάδες αφότου αποφάσισε να φύγει από το νοσοκομείο υποτιμώντας τη βαρύτητα της νόσου και επιλέγοντας να καταπολεμήσει τον «μικρούλη ιό» (όπως αποκαλούσε τον κορωνοϊό) από το σπίτι του με οξυγόνο.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Φρέντερικ Σινίστρα εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη Νοέμβρη, όταν υποχρεώθηκε από τον προπονητή του να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, και πόσταρε στα social media φωτογραφίες του από κλίνη της εντατικής. Σε ένα από τα βίντεο που είχε ανεβάσει εκείνο το διάστημα, ο 41χρονος kickboxer εμφανιζόταν να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, ενώ έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης ότι «δεν είχε χρόνο για χάσιμο για τεμπέληδες».

Μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σινίστρα επέκρινε την κυβέρνηση για τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού που επέβαλε και έλεγε ότι ο «μικρούλης ιός» δεν πρόκειται να τον σταματήσει. Όλα αυτά μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου όταν και η διαδικτυακή του δραστηριότητα σταμάτησε. Δύο μέρες μετά, ο Σινίτρα πέθανε στο σπίτι του έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή. Τον θάνατό του ανακοίνωσε η σύντροφός του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.