Θυμάστε τον σερβιτόρο στην Ρόδο; Μόνο ντροπή γι’ αυτό που γίνεται ακόμα στο νησί… (Pic)

Θυμάστε τον σερβιτόρο στην Ρόδο; Μόνο ντροπή γι' αυτό που γίνεται ακόμα στο νησί... (Pic)

Δεν υπάρχουν λόγια...

Υπήρξε ένα από τα πιο… viral θέματα του περασμένου μήνα, με το ζήτημα να «παίζεται» πάρα πολύ στα social media αλλά και στα κανάλια: ένας νεαρός σερβιτόρος εξυπηρετούσε τους πελάτες σερβίροντας μέσα στην θάλασσα, με τις εικόνες να κάνουν το γύρο της χώρας και όχι μόνο.

Άπαντες έσπευσαν να καταδικάσουν την συγκεκριμένη τακτική (μα και τα όσα κωμικοτραγικά ακολούθησαν, με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να ισχυρίζεται πως ο σερβιτόρος είναι… κοντός) και φάνηκε πως η ανεκδιήγητη τακτική του να υπάρχουν ξαπλώστρες πάνω στο νερό θα έπαυε αυτοστιγμεί.

Αμ δε: με φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Σωκράτης Φάμελλος του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται περίτρανα πως οι ξαπλώστρες… ζουν και βασιλεύουν!

«Εδώ διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν σε λειτουργία εγκαταστάσεις και δραστηριότητες, για τις οποίες μας ενημέρωσαν ότι λειτουργούν χωρίς τις απαιτούμενες άδειες, με κατάληψη δημόσιου χώρου, με παραβίαση της νομοθεσίας περί αυθαιρέτων και όπως έχει ήδη δημοσιοποιηθεί πρόσφατα με παραβιάσεις των όρων υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας. Οι ξαπλώστρες και τα τραπέζια μέσα στη θάλασσα λειτουργούν κανονικά.

Όπως μας ενημέρωσαν στην επίσκεψη μας στη Ρόδο, το Εργατικό Κέντρο αλλά και κοινωνικοί φορείς και πρωτοβουλίες, η Τεχνική Επιθεώρηση Εργασίας, και συνολικά η Πολιτεία, δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και υπάρχει πολλαπλή παραβίαση των κανόνων δικαίου και της νομοθεσίας.Νομίζω ότι μπορεί ο κ.Γεωργιάδης αλλά και ο κ.Μητσοτάκης να έρθουν να διαπιστώσουν τι σημαίνει προστασία του υγιούς ανταγωνισμού, του δημόσιου χώρου, της εργασίας και του περιβάλλοντος», έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.