Σοκ! Έρχεται πενταψήφιος αριθμός κρουσμάτων

Σοκ! Έρχεται πενταψήφιος αριθμός κρουσμάτων

Όποιος έχει συνάχι να κάτσει σπίτι του τόνισε η Ματίνα Παγώνη, εκτιμώντας παράλληλα πως νέα μέτρα θα έρθουν μετά την Πρωτοχρονιά.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, επισήμανε ότι σταδιακά τα κρούσματα για τον κορωνοϊό θα αυξηθούν το επόμενο δεκαπενθήμερο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τόσο ο Ιανουάριος όσο και Φεβρουάριος «θα είναι οι δυο μήνες που θα έχουμε αύξηση κρουσμάτων».

Σημείωσε ότι μπορεί να δούμε πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού αλλά σταδιακά, προσθέτοντας πάντως πως «το 15.000 το θεωρώ υπερβολικό».

Σχετικά με τη μετάλλαξη Όμικρον είπε ότι τα στοιχεία είναι από την Ευρώπη και από τη Αφρική και οι ασθενείς που καλούνται να διαχειριστούν στα νοσοκομεία είναι από τη μετάλλαξη «Δέλτα». «Όποιος έχει συνάχι δεν σηκώνεται να πάει στη δουλειά του γιατί τα συμπτώματα της Όμικρον είναι πολύ απλά. Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι μας», εξήγησε.

Σοκ! Έρχεται πενταψήφιος αριθμός κρουσμάτων
QUIZY 4 δώρα, 4 νικητές: Σε αυτό το κουίζ των 10 απλών ερωτήσεων όσοι έχουν γνώσεις κερδίζουν! Εσύ;

Για τα νέα μέτρα που θα αφορούν στην εστίαση εκτίμησε πως είναι καλύτερο οι θαμώνες να παραμείνουν καθιστοί, και να λειτουργήσει το μαγαζί από το να κλείσει η επιχείρηση. «Ας ανοίγουν και πιο νωρίς. Στο εξωτερικό τρώνε στις 7 η ώρα και 12 η ώρα είναι μια κανονική ώρα για ύπνο» σημείωσε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.