Δύο νέες καταγγελίες καίνε τον Παναγιωτόπουλο…

Δύο νέες καταγγελίες καίνε τον Παναγιωτόπουλο...

Μετά την απολογία του πρώην παρουσιαστή, εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφανθούν για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης.

Ενώπιον του α’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης θα βρεθεί εντός της ημέρας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή δεκαετούς κάθειρξης μετά την ποινική δίωξη που του άσκησε την Πέμπτη ο εισαγγελέας για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά την απολογία του πρώην παρουσιαστή, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος από την παραμονή των Χριστουγέννων, εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφανθούν για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης.
Παράλληλα, νέες καταγγελίες έχουν φθάσει στα χέρια του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει δύο mail, ανώνυμα, αλλά έχει έρθει ο ίδιος σε επαφή και με άλλη μία κοπέλα.

«Έχω έρθει σε επαφή με μια άλλη κοπέλα, η οποία θα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να δει αν αν υπάρχει κάποιο δικό της βίντεο στο συγκεκριμένο σάιτ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Λύτρας.
«Δεν γνωρίζει αν έχει δημοσιοποιηθεί, θα πάει να το ελέγξει», πρόσθεσε.
Παράλληλα ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι έχει λάβει ένα mail με δυο ακόμα βίντεο που αφορούν στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.