Διακοπές τέλος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε…

Κάμφθηκαν οι αντιστάσεις του Μητσοτάκη για το lockdown...

Τι αποφάσισε

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του… αγαπημένου μήνα των Ελλήνων, του Αυγούστου. Πρόκειται για τον μήνα που παραδοσιακά οι περισσότεροι κάνουν τις διακοπές τους και που… σχεδόν όλα υπολειτουργούν.

Οι αδειούχοι γεμίζουν τα πλοία που αναχωρούν με 100% πληρότητα, τους σταθμούς ΚΤΕΛ αλλά και τις Εθνικές Οδούς, αναζητώντας στιγμές χαλάρωσης και ανάσες δροσιάς μακριά από τις πόλεις.

Η ακρίβεια που έχει ροκανίσει το εισόδημα των πολιτών οδηγεί αρκετούς στο να μειώσουν τις ημέρες των διακοπών τους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που πήραν εντολή από τον προϊστάμενο να είναι… απίκο, ανεξαρτήτως κούρασης και χρημάτων.

Φαίνεται, λοιπόν, πως τα πράγματα είναι δύσκολα για τους κυβερνητικούς που μπορεί θέμα με τα ακριβά ακτοπλοϊκά να μην έχουν, αλλά πήραν εντολή για να φύγουν λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ρητή εντολή προς όλους να φύγουν για ολιγοήμερες διακοπές, στη «σκιά» και του περιστατικού με τον Νότη Μηταράκη που αποπέμφθηκε από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη διότι στις φωτιές βρισκόταν στην Πάτμο.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, οι υπουργοί θα φύγουν για λίγες ημέρες κοντά στον Δεκαπενταύγουστο αλλά αυτή η άδεια δεν θα αφήσει και άδεια τα υπουργεία. Και αυτό διότι έχει καταρτισθεί πρόγραμμα αναπλήρωσης από τους αναπληρωτές και τους υφυπουργούς.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.