Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η απόφαση του εισαγγελέα μετά τα νέα δεδομένα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η απόφαση του εισαγγελέα μετά τα νέα δεδομένα

Κρατούμενος στην αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο ραδιοφωνικός παραγωγός Στάθης Παναγιωτόπουλος έπειτα από τη νέα καταγγελία εις βάρος του από πρώην σύντροφό του.

Κρατούμενος στην αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο ραδιοφωνικός παραγωγός Στάθης Παναγιωτόπουλος έπειτα από τη νέα καταγγελία εις βάρος του από πρώην σύντροφό του και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο ίδιος, στην κατάθεσή του χθες το βράδυ στις Αρχές, φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε κανάλι στο διαδίκτυο όπου ανέβασε το βίντεο, ωστόσο το κατέβασε και στη συνέχεια αυτό αναπαρήχθη από άλλον χρήστη του διαδικτύου.

Ερωτηματικό αποτελούν οι κατηγορίες που θα απαγγείλει ο εισαγγελέας. Αν, δηλαδή, θα κρίνει πως η βλάβη που υπέστη η κοπέλα που υπέβαλε τη μήνυση είναι διαρκής και δεν εξαρτάται από το κέρδος που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τη δημοσίευση των «ροζ» βίντεο στο Διαδίκτυο. Με βάση παλαιότερες, δικαστικές αποφάσεις, οι πράξεις του από πλημμεληματικού χαρακτήρα ενδεχομένως να μετατραπούν σε κακουργήματα.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διερεύνηση των καταγγελιών σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παραδόθηκε στα γραφεία της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθεί σήμερα Πέμπτη στον Εισαγγελέα.

Σε περίπτωση που ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, τότε αυτό θα συμβεί το Σάββατο. Ερωτηματικό αποτελούν οι κατηγορίες που θα του απαγγείλει ο εισαγγελέας. Αν, δηλαδή, θα κρίνει πως η βλάβη που υπέστη η κοπέλα που υπέβαλε τη μήνυση είναι διαρκής και δεν εξαρτάται από το κέρδος που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τη δημοσίευση των «ροζ» βίντεο στο Διαδίκτυο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε χθες αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης αργά το μεσημέρι. Η παράδοση και η σύλληψη που ακολούθησε έγιναν κατόπιν της προκαταρτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, για τυχόν παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τον κατηγορούμενο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.