Το πράγμα «φώναζε» καιρό: Η κίνηση Τσίπρα που δείχνει ξεκάθαρα ποιο είναι το μέλλον του

Το πάει μέχρι τέλους ο Αλέξης Τσίπρας…

Τι σχεδιάζει

Από το Ζάππειο αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας να ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να ανοίξει ένας νέος κύκλος στο κόμμα. Πλέον οι διεργασίες στην Κουμουνδούρου για την διαδοχή βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ο πρώην πρόεδρος ετοιμάζεται για τα επόμενα βήματά του.

Και μπορεί πολλοί να θεωρούν πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει ρίξει… μαύρη πέτρα πίσω του αλλά αυτό δεν συμβαίνει.

Πρόσφατα, παρενέβη μετά την κίνηση του Χρήστου Σπίρτζη να αμφισβητήσει τις διαδικασίες και ζήτησε απ’ όλους να σεβαστούν τις συλλογικές αποφάσεις. Και κάπως έτσι έπεσαν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρώτη κίνηση

Στην παρούσα φάση το πλάνο του Αλέξη Τσίπρα δεν είναι να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά να γίνει… Ομπάμα, όπως έχει ενημερώσει το instanews.gr!

Εξηγούμαστε: ο πρώην πλανητάρχης εδώ και χρόνια, μετά το πέρας της δεύτερης θητείας του, κάνει διαλέξεις σε ημερίδες και συνέδρια ανά τον κόσμο, όπου χάρη στη γνωστή του ρητορική δεινότητα αποθεώνεται από τους παριστάμενους και όλα τα events είναι sold out.

Η πρώτη κίνηση για να γίνει… Ομπάμα, είναι να ανοίξει γραφείο. Σύμφωνα με το newsbeast.gr, o κ. Τσίπρας έχει ήδη νοικιάσει γραφείο πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

Ο Έλληνας πολιτικός, λοιπόν, θέλει να βαδίσει στα βήματα του Μπαράκ Ομπάμα και να κάνει το ίδιο, με τις πρώτες προτάσεις σύμφωνα με τις πληροφορίες να έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι.

Άλλωστε, τα αγγλικά του μέχρι πρότινος ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό και αισθάνεται έτοιμος γι΄αυτό το βήμα.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.