Δυστυχώς, έχουμε «θρίαμβο» Κασιδιάρη…

Η απόλυτη ντροπή: Ο δήμος - έκπληξη που οι Σπαρτιάτες ήρθαν τρίτοι με 12,55%

Έπεσαν οι μάσκες

Ο «εμφύλιος», ο οποίος άνοιξε στον κόμμα των Σπαρτιατών του Βασίλη Στίγκα μετά τη δήλωση εννέα βουλευτών του με αφορμή την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων φαίνεται πως έλαβε τέλος.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος συνεδρίασε και αποφασίστηκε… ανακωχή.

Ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας έδωσε το στίγμα της προσωρινής ανακωχής, τονίζοντας πως «λύσαμε τις διαφορές».

Ο ίδιος είδε τον γραμματέα της ΚΟ Γιάννη Δημητροκάλη και τον εκπρόσωπο Τύπου Στάθη Κατσιβάρδα.

«Δεν έγινε πλήρης σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μας, επειδή κάποιοι βουλευτές λείπουν στην επαρχία», δήλωσε ο κ. Στίγκας.

«Μιλήσαμε με τους κ.κ. Δημητροκάλη και Κατσιβαρδά, σε φιλικό κλίμα, και πιθανόν λύσαμε όλες τις διαφορές που είχαν ενσκήψει τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω ότι θα είναι όλα καλά. Επί της ουσίας δεν έχουμε πολλές διαφορές. Ήταν το θέμα που προκλήθηκε στη Βουλή, όταν έκανα δήλωση για αυτά που είπε ο βουλευτής μου. Δεν ήταν υπερβολική η αντίδρασή μου για τα όσα είπε ο βουλευτής. Τέλος Αυγούστου, πριν από την Ολομέλεια της Βουλής, θα γίνει σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και θα συζητήσουμε πως και γιατί έγιναν όλα αυτά. Υπήρχε μία σκέψη για συνέδριο, που δεν είναι, όμως, του παρόντος».

Όταν ο κ. Στίγκας ρωτήθηκε για το εάν ασκεί επιρροή στο κόμμα ο Ηλίας Κασιδιάρης, τόνισε: «Το έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή. Είχα πει ότι ήταν το καύσιμο, η κηροζίνη, που μας βοήθησε για να φτάσουμε σε αυτό το ποσοστό που έχουμε αυτή τη στιγμή. Εμείς συνεχίζουμε ως “Σπαρτιάτες”. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Θα βάλουμε και κάποια πράγματα στη σωστή θέση, έτσι ώστε να μπορούμε να ασκήσουμε κοινοβουλευτικό έργο και ισχυρή αντιπολίτευση».

Ο «θρίαμβος» Κασιδιάρη

Ωστόσο από τις τελευταίες εξελίξεις προέκυψε για ακόμα μία φορά πως ο Κασιδιάρης, ή αλλιώς η… κηροζίνη του Στίγκα, είναι ο πραγματικός αρχηγός των Σπαρτιατών.

Η δήλωση στήριξης της υποψηφιότητάς του εγκρίνεται «πλαγίως» από την ηγεσία που θέλησε να βάλει τέλος στην κόντρα.

Οπότε είναι προφανές πως οι Σπαρτιάτες στηρίζουν τον Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας, δηλαδή τον πραγματικό τους αρχηγό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.