Δεν βγάζει κανένα νόημα: Τι στο καλό κάνουν στο ΠΑΣΟΚ;

Ο οικονομικός λόγος που το ΚΙΝΑΛ δεν μπορεί να ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ

Η ανορθόδοξη συμπεριφορά...

Η εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες του του Μαΐου και του Ιουνίου φαίνεται πως έκρυψε κάτω από το χαλί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ.

Η απόφαση για μη στήριξη κοινών υποψηφίων με τον ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε τη χαρά του Κυριάκου Μητσοτάκη, που σε πολλές περιφέρειες και μεγάλους δήμους παίζει εν ου παικτοίς, ενώ το ΠΑΣΟΚ δείχνει ήδη να χάνει ερείσματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που έως τώρα υπήρξε προνομιακό πεδίο για το ίδιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε περιφέρειες όπως η Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, τα Ιόνια, η Στερεά Ελλάδα και η Πελοπόννησος βρίσκεται σε αναζήτηση υποψηφίων, ενώ σε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Ταυτόχρονα, στελέχη του ΠΑΣΟΚ θεωρούν πως δεν έχει γίνει διάταξη δυνάμεων ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ενώ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου θα κριθούν τα πάντα: Αν το κόμμα δεν ανακάμψει και ο ΣΥΡΙΖΑ με την ηγεσία που θα εκλέξει στα μέσα Σεπτεμβρίου δεν δείξει ότι αποκτά κυβερνητική προοπτική όλοι κατανοούν πως αυτό που ψιθυρίζεται για την ανάγκη ίδρυσης νέου κόμματος θα λάβει διαστάσεις.

Προβληματισμό προκαλεί γιατί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν ανέλαβε σοβαρές και ευρείες πρωτοβουλίες προκειμένου να καλύψει το κενό που υπάρχει στο χώρο της κεντροαριστεράς αυτή τη στιγμή. Κενό που δεν είναι καθόλου βέβαιον ότι θα υπάρχει και στο μέλλον!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.