Έκπληξη Ανδρουλάκη κόντρα σε όλες τις προβλέψεις: Αυτός αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ

Έκπληξη Ανδρουλάκη κόντρα σε όλες τις προβλέψεις: Αυτός αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης -ίσως και σήμερα- ανακοινώνει τα στελέχη που θα «τρέξουν» το κόμμα.

Βουλευτές του κόμματος, αλλά και ενεργά μέλη, πλαισιώνουν το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο κρητικός ευρωβουλευτής, πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος, επιχειρούσε να εξασφαλίσει συμμάχους από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Η θέση του εκπροσώπου τύπου εξακολουθεί να «ταλαιπωρεί τον Νίκο Ανδρουάκη. Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επιμένει σε αναζήτηση γυναίκας εκπροσώπου, παρά την πρώτη άρνηση που εισέπραξε από γνωστή δημοσιογράφο της τηλεόρασης.

Το επόμενο διάστημα την ευθύνη θα έχει ο υπεύθυνος επικοινωνίας Παναγιώτης Βλάχος (κερδίζει τις εντυπώσεις με την πολιτική του ωριμότητα), ενώ στο παιχνίδι είναι πολύ πιθανό να μπει και ο φέρελπις νέος βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας.

Ο κ. Πάνας -που είχε ταχθεί από πολύ νωρίς υπέρ Ανδρουλάκη- έχει διατελέσει καθηγητής επί δεκαετία σε σχολεία ειδικής αγωγής και σε Εργαστήρια Ειδικής Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία καθώς και σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Επίσης, ήταν διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πληροφόρησης στη Χαλκιδική και με τη σύζυγό του είχαν εταιρεία marketing στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.