Νέοι Σάκης-Μαριαλένα: Αυτό είναι το πρώην ζευγάρι διασήμων που μπαίνει στο Survivor

Έρχεται νέα ομάδα στο Survivor!

Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε διά στόματος Ναταλίας Γερμανού και από τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε διά στόματος Ναταλίας Γερμανού και από τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».


Στο Survivor θα συμμετέχει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και την Κυριακή ήταν η τελευταία του ημέρα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Ο δημοσιογράφος θα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο τα ξημερώματα της Τρίτης και η Ελένη Τσολάκη τον αποχαιρέτησε on air με τα εξής λόγια: «Θέλω να στείλουμε όλη μας τη θετική ενέργεια στο αγόρι μας το γλυκό, το όμορφο, το ταλαντούχο, που θα μου λείψεις πάρα πολύ. Η καρέκλα σου θα σε περιμένει, σε θέλω δίπλα μου. Όπου και να είσαι, θέλω να με σκέφτεσαι. Να προσέχεις τον εαυτό σου, κάνε εκεί αυτά που ξέρεις να κάνεις και να το χαρείς…» είπε η Ελένη Τσολάκη, αποχαιρετώντας τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Θα σε σκέφτομαι συνεχώς» απάντησε λιτά εκείνος, καθώς από την παραγωγή του «Survivor» δεν του επιτρέπεται να αποκαλύψει περισσότερα.

Θα πάει και η πρώην του;

H μεγάλη αποκάλυψη για το «Survivor» όμως ήρθε διά στόματος της Ναταλίας Γερμανού. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε από τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» πως στο Survivor 5 θέλουν επανάληψη του σκηνικού Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη, δηλαδή των δύο πρώην, και γι’ αυτόν τον λόγο στο ριάλιτι επιβίωσης, σε ανύποπτο χρόνο, θα δούμε και την είσοδο της Ελενας Κώνστα.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για 3,5 χρόνια και χώρισαν λόγω των διαφορετικών «θέλω», όπως είχε πει η ίδια η δημοσιογράφος στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.