Μετά το «επεισόδιο» με Πατούλη: «Γάτα» ο Κυριάκος…

Ο…δυσαρεστημένος: Ο πρωτοκλασάτος υπουργός που τελείωσε ο Κυριάκος χωρίς ούτε 1 τηλεφώνημα

Η κίνηση για να κατευνάσει τις αντιδράσεις

Ο Γιώργος Πατούλης δεν θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Σε δήλωση με την οποία γνωστοποιεί την απόσυρση της υποψηφιότητάς του κάνει ανασκόπηση της θητείας του ως Περιφερειάρχης Αττικής, ενώ διευκρινίζει πως «δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα».

Παράλληλα, επισημαίνει πως θα στηρίξει την επιλογή του κόμματός του, που δεν είναι άλλη από τον υφυπουργό Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά.

«Γάτα» ο Κυριάκος…

Μετά τη δήλωση στήριξης στον Νίκο Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε μία κίνηση «ματ» για να κατευνάσει τις όποιες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου, ο κ. Μητσοτάκης έκανε έμμεση αναφορά και στην αποχώρηση του Γιώργου Πατούλη από τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής ευχαριστώντας «τους εν ενεργεία περιφερειάρχες τους οποίους το κόμμα επέλεξε τελικά να μη στηρίξει».

Θέλησε να εξάρει «την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν αυτή την κομματική επιλογή» και σημείωσε: «δύσκολη ενδεχομένως γι’ αυτούς αλλά θέλω να το τονίσω.. Έχουμε κλειδώσει τώρα τις υποψηφιότητές μας. Πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας ώστε οι 13 αυτές επιλογές να δικαιωθούν από εσάς στην κάλπη ώστε επόμενη μέρα να δουλέψουμε αμέσως για το δικό σας καλό».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.