Έκλεισε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών 5 -11 χρόνων!

Έκλεισε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών 5 -11 χρόνων!

Δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα για εμβολιασμό παιδιών.

Κλειστή είναι η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών, καθώς εξαντλήθηκαν τα εμβόλια και δεν μπορούν να κλειστούν ραντεβού μέχρι τη νέα παραλαβή, η οποία θα γίνει στις 3 Ιανουαρίου.

Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης αναφέρθηκε στον εμβολιασμό των παιδιών και ήταν καθησυχαστικός σχετικά με τις όποιες παρενέργειες που μπορούν να εμφανίσουν τα εμβόλια, σημειώνοντας ότι τα παιδιά φεύγουν ενθουσιασμένα από τα ιατρεία.

«Πρώτη φορά βλέπουμε να φεύγουν τα παιδιά από τα ιατρεία ενθουσιασμένα που εμβολιάστηκαν», είπε ο κ. Μαζάνης και πρόσθεσε: «Τα παιδιά θέλουν να απαλλαγούν από τα τεστ, γιατί κάνουν πολλά τεστ. Τα παιδιά βρίσκονται στην ηλικία που κάνουν άλλα εμβόλια και ξέρουν την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητά τους».

Σύμφωνα με τον παιδίατρο, το ευχάριστο είναι ότι αυτές τις ημέρες, το CDC ανακοίνωσε επίσημα τα αποτελέσματα των παρενεργειών των εμβολίων στα παιδιά, οι οποίες είναι 20 φορές μικρότερες από αυτές που εμφανίζονται σε παιδιά από 12 ετών και άνω και στους ενήλικες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.