Άγριο χουνέρι στον Πατούλη…

Ο Πατούλης έστειλε επιστολή στον… Πατούλη και περιμένει απάντηση από τον Πατούλη!

Θα τον... τελειώσουν

Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη… άναψε φωτιές εν μέσω καταστροφικών πυρκαγιών στην επικράτεια και προκάλεσε την οργή των κυβερνητικών στελεχών και του Μεγάρου Μαξίμου.

Από τη ΝΔ υπάρχει πρόθεση να στηριχτεί για την Περιφέρεια Αττικής η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά και όχι του Γιώργου Πατούλη.

Σκοπός του Μεγάρου Μαξίμου φαίνεται πως είναι να μην κατέβει αυτόνομα στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Πατούλης…

Στελέχη κοντά στον πρωθυπουργό επέμεναν ότι η μεγάλη πλειοψηφία των περιφερειακών συμβούλων θα εγκαταλείψει τον νυν περιφερειάρχη, ο οποίος δεν θα μπορέσει τελικά να συγκροτήσει ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο και προκειμένου -όπως λένε- να υποστεί μια ταπεινωτική ήττα δεν θα κατέλθει στις εκλογές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο ieidiseis.gr, πως ο Γιώργος Πατούλης επικοινώνησε με τους υποψηφίους του συνδυασμού του, οι μισοί εκ των οποίων του δήλωσαν ότι δεν θα τον ακολουθήσουν, με τους περισσότερους να προσανατολίζονται να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά, που είναι ο εκλεκτός του Μαξίμου για την περιφέρεια Αττικής.

Αξίζει να σημειωθούν δυο πράγματα για να κατανοήσει κανείς πόσο έχουν διαρραγεί οι σχέσεις Μητσοτάκη -Πατούλη:

  • Πρώτον, την Κυριακή στο μέγαρο Μαξίμου ανέμεναν τον Νίκο Χαρδαλιά ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Γιάννης Μπρατάκος. “Είναι απόφαση του πρωθυπουργού να είσαι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής”, φέρεται να του είπαν, μη αφήνοντάς του κανένα περιθώριο να αρνηθεί!
  • Δεύτερον, σχετική κρούση είχε γίνει στον Νίκο Χαρδαλιά και ένα χρόνο πριν, δείχνοντας ότι τα αίτια της σύγκρουσης Μητσοτάκη -Πατούλη είναι βαθύτερα και δεν είναι απλώς το… ζεϊμπέκικο του περιφερειάρχη!

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.