«Καλέστε τον πριν το 100»: Η οδηγία της Σινέντ Ο’ Κόνορ στα παιδιά της εάν έπεφτε ξαφνικά νεκρή

Η μουσουλμάνα Sinead O'Connor προκαλεί: Δεν θέλω να κάνω πια παρέα με τους «αηδιαστικούς λευκούς».

Αυτή δεν ήταν να καλέσουν ασθενοφόρο...

Αίσθηση προκαλεί η συμβουλή που είχε δώσει η Σινέντ Ο’ Κόνορ στα παιδιά της σε περίπτωση που πέθαινε ξαφνικά.

Αυτή δεν ήταν να καλέσουν ασθενοφόρο…

«Πάντα έδινα οδηγίες στα παιδιά μου από τότε που ήταν πολύ μικρά: “Αν η μητέρα σας πέσει νεκρή αύριο πριν καλέσετε το 100, καλέστε τον λογιστή μου και βεβαιωθείτε ότι οι δισκογραφικές εταιρείες δεν θα αρχίσουν να κυκλοφορούν τους δίσκους μου χωρίς να θα σας λένε πού είναι τα χρήματα”», είχε πει η Ο΄Κόνορ στο περιοδικό People σε συνέντευξή της το 2021.

Η Ιρλανδή καλλιτέχνης παρά τα χρόνια προβλήματα που είχε με την ψυχική υγεία της είχε φροντίσει από νωρίς να εκπαιδεύσει σχετικά με τη σημασία της προστασίας της μουσικής και των περιουσιακών της στοιχείων ώστε να αποφύγουν την εκμετάλλευση.

«Όταν οι καλλιτέχνες είναι νεκροί, είναι πιο πολύτιμοι από ό,τι όταν είναι ζωντανοί.Ο Tupac έχει κυκλοφορήσει πολύ περισσότερα άλμπουμ από τότε που πέθανε παρά όταν ήταν στη ζωή, οπότε είναι κάπως αηδιαστικό αυτό που κάνουν οι δισκογραφικές εταιρείες».

Παρόλο που η τραγουδίστρια είχε πει ότι «δεν συμπαθούσε τον Prince πολύ» μετά την ηχογράφηση του τραγουδιού Nothing Compares 2 U, ένιωσε συμπάθεια για τον τρόπο με τον οποίο η μουσική βιομηχανία αντιμετώπισε τους δίσκους του όταν πέθανε το 2016. «Ένα από τα πράγματα που με ενοχλεί πολύ, θυμώνω πολύ όταν το σκέφτομαι, είναι το γεγονός ότι “βιάζουν” το θησαυροφυλάκιό του».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.