Κασιδιάρης – Στίγκας: Τέλος μετά τον εμφύλιο στους «Σπαρτιάτες»…

Η απόλυτη ντροπή: Ο δήμος - έκπληξη που οι Σπαρτιάτες ήρθαν τρίτοι με 12,55%

«Σφάζονται» στην ακροδεξιά πολυκατοικία

Ο επικεφαλής των Σπαρτιατών κάνει… μπρος πίσω, μετά το «αντάρτικο» εννέα βουλευτών με αφορμή την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων.


Από τη μία ο Βασίλης Στίγκας σε δηλώσεις του παρέπεμψε στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας την ερχόμενη βδομάδα, την επίλυση των ζητημάτων που προέκυψαν μετά το αντάρτικο των βουλευτών, αλλά από την άλλη τονίζει πως το κόμμα το διοικεί αυτός και αν χρειαστεί θα μείνει ακόμα και μόνος του.

Ο κ. Στίγκας που είδε το απόγευμα της Πέμπτης τους 9 από τους 11 βουλευτές του κόμματος να τον «αδειάζουν» υπερασπιζόμενοι τον βουλευτή Λάρισας, Κωνσταντίνο Φλώρο, δεν τράβηξε το σκοινί στα άκρα επειδή όπως είπε: « δεν μπορούμε να τινάξουμε τα πάντα στον αέρα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε και πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά στα μεγάλα προβλήματα της χώρας».

Έσπευσε ωστόσο να διευκρινίσει πως δεν είναι «μπροστινός» κανενός- φωτογραφίζοντας τον Ηλία Κασιδιάρη- ούτε εντολοδόχος.

«Το κόμμα Σπαρτιάτες το διοικώ εγώ»

«Όπως έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη το να σε στηρίξει ένας άνθρωπος και να πεις ευχαριστώ από ευγνωμοσύνη δεν σημαίνει τίποτα. Ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα μπροστινός ή εντολοδόχος. Το κόμμα “Σπαρτιάτες” το διοικώ εγώ», είπε.

Μάλιστα δήλωσε πως η επιστολή διαγραφής του βουλευτή βρίσκεται ακόμα στο γραφείο του και πως έχει μιλήσει σχετικά και με τον πρόεδρο της βουλής. Απευθυνόμενος δε στους δημοσιογράφους είπε «πρόεδρος είμαι εγώ» και διέψευσε πως πέραν των 9 και οι υπόλοιποι δύο βουλευτές στηρίζουν την επίθεση που δέχθηκε.

«Αν χρειαστεί θα μείνω ακόμα και μόνος μου στο κόμμα»

«Δεν έχει πάρει κανείς τηλέφωνο και εντολές δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου ούτε θα πάρω. Ενεργώ αυτοβούλως και σε συνεννόηση με βουλευτές μου», είπε απαντώντας στο αν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Ηλία Κασιδιάρη που εμφανίζεται ως το de facto κυρίαρχο πρόσωπο στο κόμμα.

«Δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να παραιτηθώ. Είμαι Σπαρτιάτης μόνος εναντίον όλων. Για μένα δεν υπάρχει κάτι άλλο, όποιος θέλει να μείνει ας μείνει και όποιος να φύγει ας φύγει», είπε με νόημα επαναλαμβάνοντας πως θα αν χρειαστεί θα μείνει ακόμα και μόνος του στο κόμμα.

Τέλος Στίγκας – Κασιδιάρης

Επειδή δεν υπάρχουν όργανα κομματικά οι 9 Ηρακλειδείς του Κασιδιάρη έσπευσαν να βγάλουν γραπτή ανακοίνωση… καταδίκης του προέδρου τους Βασίλη Στίγκα. Αφήνοντας αιχμές ότι σε επικείμενο συνέδριο θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Στίγκας δεν θα προχωρήσει σε συνέδριο αλλά σε διαγραφές στελεχών που στήριξαν τον Ηλία Κασιδιάρη κλείνοντας ουσιαστικά την πόρτα στον καταδικασμένο «διευθυντή» εγκληματικής οργάνωσης.

Ταυτόχρονα, Στίγκας – Κασιδιάρης είναι στα… μαχαίρια διότι ο Χρυσαυγίτης είναι εκνευρισμένος με τις παρέες του επικεφαλής των Σπαρτιατών από την ακροδεξιά.

Το κλίμα μεταξύ των δύο δεν είναι καλό και φαίνεται πως το «διαζύγιο» είναι μονόδρομος…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.