Μοτίβο παρενοχλητή: Στη δημοσιότητα τα χυδαία sms που έστελνε στο inbox ο Παναγιωτόπουλος

«Τσεκάρουμε τον συνεργάτη μας»: Η ατάκα του Κανάκη που προκάλεσε χαμό στο Twitter (Vid)

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, από κοπέλες που δέχθηκαν μηνύματα και συμπεριφορές που εμπίπτουν στη σφαίρα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, από κοπέλες που δέχθηκαν μηνύματα και συμπεριφορές που εμπίπτουν στη σφαίρα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, μία ελεύθερη επαγγελματίας, πολύ γνωστή στη Θεσσαλονίκη και οικογενειακή φίλη του Παναγιωτόπουλου, προώθησε τα μηνύματα που της έστελνε ο πρώην παρουσιαστής, καταγγέλλοντας ότι και η ίδια είχε παρενοχληθεί από τον παρουσιαστή.

Τα μηνύματα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ξεκινούν το 2017, όταν η επιχειρηματίας λαμβάνει ξαφνικά το εξής μήνυμα στο Facebook: “… με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ…..”.

Η κοπέλα σοκάρεται αλλά λόγω της οικογενειακής επαφής που έχουν δεν απαντά, θεωρώντας ότι o παρουσιαστής θα σταματήσει. Δέχεται όμως και άλλα μηνύματα. Ένα χρόνο μετά, το 2018, της προτείνει: “Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ”.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στέλνει τα μηνύματα ενώ είναι σε σχέση με την κοπέλα που τον κατήγγειλε για τη διαρροή των βίντεο. Τα μηνύματα γίνονται πιο προσωπικά από το 2020 και μετά, σε μία περίοδο που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνωρίζει ότι τον έχει μηνύσει η πρώην σύντροφός του για τη διαρροή του πορνογραφικού υλικού.

“Που είσαι; Θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις” της γράφει το 2020.

Μέσα στο 2021, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στέλνει δύο τελευταία μηνύματα: “Θα σου μιλήσω ειλικρινά επειδή φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω ….. άπειρες φορές στο μπάνιο με τη σκέψη σου”.

Και το τελευταίο μήνυμα αναφέρει: “Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα”.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.