Πολύ άσχημα νέα για τον Μπρους Γουίλις…

Πολύ άσχημα νέα για τον Μπρους Γουίλις...

Πάσχει από άνοια

Σκληρή μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια δίνει ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μπρους Γουίλις…

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η οικογένεια του Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε πως ο σταρ διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια. Πέρυσι είχε γίνει γνωστή η απόφασή του να αποσυρθεί από την υποκριτική, καθώς έπασχε από αφασία.

Δυστυχώς τα νέα για τον ηθοποιό δεν είναι καλά. Σύμφωνα με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Μπράβο, η κατάσταση του γίνεται ολοένα και χειρότερη.

«Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη σύζυγό του, την Έμα και δυστυχώς είναι μία νόσος που γίνεται ολοένα χειρότερη», δήλωσε η Μαρία Μπράβο, σύμφωνα με τη Marca. «Του στέλνουμε πολλή ενέργεια και αγάπη», συμπλήρωσε.

Ο Μπρους Γουίλις και η Μαρία Μπράβο είχαν σχέση για δύο χρόνια. Όταν έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός πάσχει από αφασία, εκείνη ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες τους και έστειλε «όλη μου την αγάπη στον Μπρους και την υπέροχη οικογένειά του».

Ντοκιμαντέρ του ABC μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Μπρους Γουίλις φαινόταν να εμφανίζει συμπτώματα από το 2021. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Midnight in the Switchgrass», η σκηνογράφος Αλίσια Χάβερλαντ είπε ότι ο ηθοποιός δυσκολευόταν να θυμηθεί τις ατάκες του, με συνέπεια να του βάλουν ακουστικό.

«Καθώς προχωρούσε η μέρα, μπορούσες να καταλάβεις ότι κουραζόταν και άρχιζε να κόβει τις ατάκες του. Άρχισα να συνειδητοποιώ ότι, στην πραγματικότητα, ξεχνούσε αυτά που του έλεγαν»», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στο ντοκιμαντέρ η Αλίσια Χάβερλαντ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.