Θα πουν ναι στον Κασιδιάρη;

Πρώτη ηχηρή «τάπα» σε Κασιδιάρη

Οι επόμενες κινήσεις του

O Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε μέσω της δικηγόρου του την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.


Ο καταδικασμένος «διευθυντής» της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή θα διεκδικήσει την δημαρχία του δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό «Ελεύθεροι Αθηναίοι».

Η ανακοίνωση:

«Υπό την ιδιότητα μου ως συνήγορος υπερασπίσεως του κου Ηλία Κασιδιάρη, σας αποστέλλω το παρόν, στα πλαίσια της εντολής που έχω λάβει, προκειμένου να σας γνωστοποιήσω τα κάτωθι, που αποτελούν προσωπική ανακοίνωση του εντολέα μου:

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και θα διεκδικήσει την δημαρχία με τον συνδυασμό ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ.

Στόχος του να περάσει στο δεύτερο γύρο και στη συνέχεια να αναλάβει την διοίκηση του δήμου.

Η Αθήνα μπορεί και πρέπει να διατηρήσει την ελληνική της ταυτότητα και τον ιστορικό της χαρακτήρα, να μην υποκύψει στην επέλαση της παγκοσμιοποίησης και στον ορατό κίνδυνο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού της.

Η εγκληματικότητα και τα άβατα του ιστορικού κέντρου θα καταπολεμηθούν ριζικά, οι αλόγιστες σπατάλες για άκρως αποτυχημένα έργα που αμαυρώνουν την εικόνα της πόλεως θα σταματήσουν.

Δημοτικά τέλη και υπηρεσίες, πολιτική προστασία, κοινωφελή έργα, φιλοζωικές και οικολογικές δράσεις, ενεργειακή αυτάρκεια των νοικοκυριών, θα διαμορφωθούν εξαρχής στα πρότυπα των σύγχρονων ευρωπαϊκών πρωτευουσών.

Η χριστιανική πίστη και παράδοση των Αθηνών θα διαφυλαχτούν ακέραιες. Προτεραιότητά μας η ευημερία, η ασφάλεια και η οικονομική ανάπτυξη του Αθηναίου πολίτη. Ενωμένοι μπορούμε να ξανακάνουμε την Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων».

Θα του πουν ναι;

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Ηλίας Κασιδιάρης ετοιμάζεται για διακοπές το Σεπτέμβριο καθώς θα ζητήσει άδεια ως κρατούμενος από το σωφρονιστικό κατάστημα που κρατείται.

Αν αυτές οι διακοπές θα γίνουν πραγματικότητα, αυτό εξαρτάται από την αρμόδια επιτροπή που αποφασίζει για τις σχετικές άδειες…

Σε περίπτωση που το αίτημα Κασιδιάρη γίνει δεκτό τότε ο έγκλειστος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε χαλαρωτικές διακοπές και σε προεκλογική εκστρατεία στο Δήμο Αθηναίων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.