Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αναγγελία γάμου του στην εφημερίδα όταν ακόμα πίστευε ότι τίποτα δεν θα μαθευτεί

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αναγγελία γάμου του στην εφημερίδα όταν ακόμα πίστευε ότι τίποτα δεν θα μαθευτεί

Ο πολιτικός γάμος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έγινε την 1η Νοεμβρίου από τον ίδιο τον Δήμαρχο Αλοννήσου.

Μετά τις καταγγελίες και την κοινωνική κατακραυγή που δέχθηκε το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθης Παναγιωτόπουλος, για τη δημοσιοποίηση υλικού σε πορνογραφικά σάιτ από τις ερωτικές στιγμές του ιδίου και της πρώην συντρόφου του, ο φακός τον απαθανάτισε σε εστιατόριο για φαγητό μαζί με τη σύζυγό του.

Ειδικότερα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επέλεξε να βγει για μεσημεριανό φαγητό μαζί με τη σύζυγό του σε γνωστή ταβέρνα στην Περαία. Δείχνει χαλαρός και ήρεμος παρά το γεγονός πως από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε εκτός τηλεόρασης και με σύσσωμη την κοινή γνώμη απέναντι του.

Χθες ωστόσο, μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ήρθε στο φως μια άγνωστη λεπτομέρεια για τη ζωή του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως πριν 1,5 μήνα ο καταγγελόμενος παρουσιαστής παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Αλόννησο.

Σήμερα το πρωί μέσα από το Mega, αποκαλύφθηκε πως ο γάμος του Στάθη Παναγιοτόπουλου με την σύζυγό του, η οποία φέρεται να γνώριζε για τις πράξεις του, πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου από τον Δήμαρχο Αλοννήσου σε κλειστό κύκλο με δυο μόνο μάρτυρες.

Η αναγγελία του γάμου τους είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα Μακεδονία της Κυριακής στις 17 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.