«Πεθαίνουν και εμβολιασμένοι»: Οι ανατριχιαστικές ατάκες του Γιώργου Τράγκα για το εμβόλιο που ίσως του έσωζε τη ζωή

«Πεθαίνουν και εμβολιασμένοι»: Οι ανατριχιαστικές ατάκες του Γιώργου Τράγκα για το εμβόλιο που ίσως του έσωζε τη ζωή

Η σχέση του Γιώργου Τράγκα με το εμβόλιο ήταν μια "περίεργη" σχέση.

Εφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ύστερα από νοσηλεία 10 ημερών. Ο Γιώργος Τράγκας τις τελευταίες ημέρες έδινε μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό. Η υγεία του είχε επιδεινωθεί αρκετά- μετά από έμφραγμα του τοποθετήθηκαν stents- ενώ χθες, Δευτέρα, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, καθώς υπέστη και νεφρική ανεπάρκεια.

Σημειώνεται ότι ο δημοσιογράφος δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, παρόλο που είχε υποκείμενα νοσήματα- αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον διαβήτη- και έπρεπε οπωσδήποτε να είχε εμβολιαστεί. Αυτό άλλωστε του έλεγαν και οι γιατροί του αλλά δεν τους άκουγε. Και όχι μόνο δεν είχε κάνει το εμβόλιο, αλλά από τα όσα έλεγε στο ραδιόφωνο, είχε τοποθετηθεί σαφώς κατά του εμβολιασμού και των μέτρων πρόληψης του κορονοϊού.

“Το εμβόλιο για όποιον θέλει να το κάνει μειώνει το βαθμό τοξικότητας κατά τη νόσηση, αλλά δεν απαλλάσει έναν άνθρωπο πού εμβολιάστηκε από το να κολλήσει. Μπορεί να κολλήσει και φορέας να είναι και ν΄αρρωστήσει. Πεθαίνουν και εμβολιασμένοι από Covid – 19. Και εμβολιασμένοι ! Το λέει και ο Τσιόδρας….”.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.