Το μεγάλο “φάουλ” του Σάκη…

Το μεγάλο "φάουλ" του Σάκη...

Η συμμετοχή Λιγνάδη στην εκπομπή του, αναστάτωσε πολλούς.

Αντιδράσεις και αίσθηση έχει προκαλέσει η εκπομπή του Σάκη Ρουβά «Idols», η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τον ΣΚΑΪ και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου, καθώς σε αυτή συμμετείχε και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Στην εκπομπή που τίμησαν τη μνήμη και το έργο του Νίκου Κούρκουλου, η κόρη του Εριέττα και προσωπικότητες όπως η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, ο Σωτήρης Χατζάκης, ο Αριστείδης Καμάρας, ο Γιώργος Λιάνης, η Καρυοφιλιά Καραμπέτη, και η Λυδία Κονιόρδου, οι τηλεθεατές είδαν να συμμετέχει και ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου που είναι προφυλακισμένος από τις 26 Φεβρουαρίου 2021 και θα δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό για τέσσερις βιασμούς, ανάμεσά τους και ανηλίκων, Δημήτρης Λιγνάδης.

Από την εκπομπή καταλαβαίνει κανείς, ότι η συνέντευξη έχει δοθεί πριν από την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και την άσκηση ποινικής δίωξης για τέσσερις βιασμούς, καθώς ο ηθοποιός μιλά από τη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου οπότε και υποχρεώθηκε σε παραίτηση μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Το μεγάλο "φάουλ" του Σάκη...
QUIZY 4 δώρα, 4 νικητές: Σε αυτό το κουίζ των 10 απλών ερωτήσεων όσοι έχουν γνώσεις κερδίζουν! Εσύ;

Ωστόσο, δημιουργεί ερωτηματικά το πως η παραγωγή της εκπομπής και τελικά το κανάλι, έκριναν ότι είναι καλό για τη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου, να μιλά για το πρόσωπό του και το έργο του, ένας άνθρωπος που θα δικαστεί με βαρύτατες κατηγορίες.

Στην ιστοσελίδα του καναλιού όπου έχει αναρτηθεί η εκπομπή – αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο, υπάρχει και εκτενές κείμενο άκρως κατατοπιστικό για τι αναφέρουν στις συνεντεύξεις τους οι προσωπικότητες που συμμετέχουν στην εκπομπή, από το οποίο λείπει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.