Τζίνα Ντρούλις: Τα λόγια της ενώ έδινε τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο

Τζίνα Ντρούλις: Τα λόγια της ενώ έδινε τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο

«Η Τζίνα μας πλέον έφυγε από κοντά μας...»

Δεν τα κατάφερε τελικά η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις και έφυγε από τη ζωή, με τη θλιβερή είδηση να κάνει γνωστή ο αδερφός της, Φίλιππος Καμπούρης.

«Η Τζίνα μας πλέον έφυγε από κοντά μας… Ταξιδεύει πια στον κόσμο των αγγέλων… Καλό ταξίδι αδερφούλα…», έγραψε στο facebook ο Φίλιππος Καμπούρης.

Την Τετάρτη η δημοσιογράφος, μετά από ανακοπή καρδιάς είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου της έγινε ανάνηψη. Μάλιστα, ο αδερφός της αποκάλυψε πως η ανακοπή προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία, συγκλονίζοντας με το μήνυμά του:

«Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών β) να την μετέφερουν στο νοσοκομείο για νεκροψία.

Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη μετά από 45 λεπτά. Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια…».

Η μάχη της Τζίνας με τον καρκίνο

Η Τζίνα έδινε «μάχη» με τον καρκίνο στο συκώτι και είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας της.

«Για να σου πω την αλήθεια, από τη στιγμή που βιώνω τον καρκίνο έκλαψα ένα λεπτό, όταν τη στιγμή της βιοψίας ένιωσα να με χαϊδεύει τρυφερά στο χέρι η νοσηλεύτρια και ένιωσα μια μεγάλη ευαισθησία, και τη δεύτερη φορά που έκλαψα ήταν όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι έχω καρκίνο και δεν ήξερα πώς να το πω στους δικούς μου για να μην τους στενοχωρήσω» είχε δηλώσει.

«Εγώ είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, είναι μια αρρώστια όπως όλες οι άλλες, και νιώθω πολύ δυνατή! Το θέμα είναι να κάνουμε πρόληψη, είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνω. Πλέον βλέπω τη ζωή διαφορετικά και μέσα από αυτό πιστεύω ότι θα γίνω καλύτερος άνθρωπος. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να συνεχίσουμε τη ζωή μας κανονικά και να μη μας παίρνει από κάτω!», είχε πει η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.