2,15 η μεγάλη έκπληξη Παπανδρέου στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Γιώργος Παπανδρέου για Πρόεδρος...

Ποιος θα αναδειχτεί τελικά πρόεδρος του κινήματος.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος και οι δύο μονομάχοι του δεύτερου γύρου, Γιώργος Παπανδρέου και Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκονται ένα βήμα πριν μάθουν ποιος από τους δύο θα αναλάβει την ηγεσία του κινήματος.

Οι πολίτες μπορούν να ψηφίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όμως οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ήδη προβλέψει και δώσει τα δικά τους ποσοστά για το μεγάλο φαβορί του δεύτερου γύρου. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος προηγείται σε όλες τις εταιρείες στοιχήματος στις αποδόσεις εκλογής στον προεδρικό θώκο.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στη θέση του απόλυτου φαβορί με 1,05 για να εκλεγεί πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ με τον Γιώργο Παπανδρέου να βρίσκεται στο 8,5.

Ο Γιώργος Ππανδρέου όμως κάνει την έκπληξη στις αποδόσεις που δίνονται και σε ξεχωριστές κατηγορίες, όπως πχ το συνολικό ποσοστό που θα πάρουν οι δύο μονομάχοι. Εκεί ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται πολύ ψηλά, με απόδοση 2,15 στο να πάρει ποσοστό πάνω από 39% των ψήφων των πολιτών.

Το ποσοστό θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό αν αναλογιστεί κανείς την αποχή του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τα τηλεοπτικά debate των υποψηφίων αλλά και τη στήριξη στον Νίκο Ανδρουλάκη του τρίτου σε ψήφους την πρώτη Κυριακή, Ανδρέα Λοβέρδου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.