Από το πουθενά: Βόμβα Ανδρουλάκη με Τεμπονέρα…

Από το πουθενά: Βόμβα Ανδρουλάκη με Τεμπονέρα…

Το παρασκήνιο, τα τηλεφωνήματα και η πρόταση

Ο Διονύσης Τεμπονέρας έχει αναδειχτεί ως ένα από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και είχε οριστεί επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, ανεξαρτήτως αν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Και γι αυτό το λόγο φαίνεται πως δέχεται τηλεφωνήματα και από άλλα κόμματα.

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, το ένα τηλεφώνημα προερχόταν από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και το άλλο από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Τόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν από τον Διονύση Τεμπονέρα να εξετάσει την περίπτωση να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, περιφέρειας που περιλαμβάνει τους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Διονύσης Τεμπονέρας είχε δεχθεί πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος στη συγκεκριμένη περιφέρεια, αλλά την είχε αρνηθεί, με την ηγεσία της Κουμουνδούρου να στρέφεται πλέον είτε στον Διονύση Καλαματιανό, είτε στον Μιλτιάδη Ζαμπάρα, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.