Ξεκαθάρισε η Αχτσιόγλου για τον Τσίπρα… 

Η εξομολόγηση της Έφης Αχτσιόγλου: «Ζω στο ενοίκιο, σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι»

Έδωσε την πρώτη της συνέντευξη ως υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Η Έφη Αχτσιόγλου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη ως υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με την υποψηφιότητά της, μιλώντας στο Open, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «δεν πρόκειται να μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα», κλείνοντας τα στόματα όσων υποστηρίζουν πως θα τον μιμηθεί για να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές.

«Οι συνυποψήφιοι μου έχουν μια εξαιρετική διαδρομή. Ο καθένας έχει συμβάλει στο να μπορέσει να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μια ισχυρή πολιτική και κυβερνητική δύναμη. Εγώ τις πορείες των συνυποψηφίων μου και των συντρόφων μου τις τιμώ. Εγώ υποστηρίζω μια νέα μεθοδολογία ηγεσίας. Αυτό αφορά το περιεχόμενο της πολιτικής για τα σύγχρονα προβλήματα. Οι εργαζόμενοι έχουν σύγχρονα προβλήματα, εργάζονται από το σπίτι, εργάζονται σε νέες εταιρείες.

Εγώ νομίζω πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι ένα κόμμα των δομών και όχι ένα κόμμα των προσώπων, ώστε να είναι αποτελεσματικός. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας μοναδικός ηγέτης γιατί φέρει μοναδικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας και χαρίσματα που κατάφεραν να ανεβάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ του 3% και να τον κάνουν κυβέρνηση. Δεν θα ήταν σκόπιμο να μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.